Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - RE/MAX deschide 5 noi francize si ajunge la 75 de birouri in Romania
RE/MAX deschide 5 noi francize si ajunge la 75 de birouri in Romania
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 29 Aug 2022 11:30
RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, anunta extinderea retelei cu inca cinci birouri: RE/MAX Prestige - Bucuresti, RE/MAX Town and Country - Sighetu Marmatiei, RE/MAX Sky - Floresti, RE/MAX Value - Chiajna si RE/MAX Premium - Onesti. In prezent, portofoliul companiei cumuleaza un total de 75 de birouri active la nivel national si peste 950 de membri.
Maria Negulescu, Broker/Owner RE/MAX Prestige din Bucuresti, a decis sa-si deschida un business in domeniul imobiliar, in reteaua RE/MAX, la inceputul acestui an. Desi avea in plan aceasta schimbare a traiectoriei profesionale, dupa 19 ani de activitate in domeniul bancar, nu a fost hotarata sa abordeze industria real-estate pana la intalnirea cu RE/MAX, din postura de client vanzator.
„Cochetam cu ideea unui business in domeniul imobiliar, insa am fost convinsa ca RE/MAX este alegerea cea mai buna datorita profesionalismului de care a dat dovada agentia cu care am colaborat, in calitate de client, respectiv echipa de management, in urma interactiunilor din postura de posibil francizat”, a declarat Maria Negulescu, B/O RE/MAX Prestige.
Pana la finalul anului curent, antreprenoarea isi propune sa construiasca o echipa formata din 10 agenti si un recrutor, urmand ca anul viitor sa se incheie cu cel putin 20 de agenti in cadrul RE/MAX Prestige.
Adriana si Vasile Faur sunt B/O RE/MAX Town and Country, birou deschis in Sighetu Marmatiei. Inainte de a decide sa investeasca intr-o franciza, Vasile Faur a fost director de vanzari la o firma de piese auto, mai bine de 10 ani.
„De ceva timp incepeam sa nu ma mai simt implinit pe plan profesional si am decis ca este momentul pentru o schimbare. Aveam nevoie de un mediu de lucru mai dinamic, in care sa fiu mereu in legatura directa cu oamenii si care sa fie legat de partea de vanzari. Dupa ce am analizat care sunt optiunile si domeniile in care as putea sa activez, am ajuns la concluzia ca investitia intr-o franciza RE/MAX este cel mai potrivit mod de a evolua in cariera”, a declarat acesta.
Potrivit declaratiilor sale, exista o cerere continua in piata imobiliara din Sighetu Marmatiei, iar ceea ce va aduce un suflu nou in oras si va schimba perceptia oamenilor despre imaginea agentului imobiliar este un un model de business transparent si organizat, precum RE/MAX. Conectarea Maramuresului istoric cu restul tarii si lumii, in piata imobiliara, reprezinta unul dintre obiectivele RE/MAX Town and Country.
Andrei Miron si Paul Prodan, B/O la RE/MAX Sky din Floresti, Cluj, au luat decizia de a se implica in industria de real-estate ca urmare a unor experiente personale neplacute cu unele agentii din piata locala, observand ca aceasta piata complet nereglementata are nevoie de oameni de incredere, care isi doresc sa faca diferenta.
„Am ales RE/MAX pentru ca vrem sa jucam in liga mare si sa oferim servicii premium, nu doar sa mimam o meserie care e deja rau famata. Ne-am dorit de la inceput sa avem langa noi un partener puternic, un lider cu standarde inalte de calitate, asa cum este RE/MAX. Speram ca avantajele acestei asocieri sa fie resimtite cel mai puternic de client, care va avea parte de o experienta premium de tranzactionare si va simti valoarea reala a consultantei imobiliare de calitate”, a declarat Andrei Miron, B/O RE/MAX Sky.
Specializarea celor doi B/O, de peste 20 ani in vanzari si management, in roluri ce implica multa relationare umana si consultanta profesionala, reprezinta, in opinia lor, o experienta relevanta si utila pentru o agentie imobiliara ce are ca scop sa-i ajute pe oameni sa beneficieze de avantajele unei tranzactii imobiliare eficiente si corecte. Obiectivul acestora este de a deveni un etalon in consultanta imobiliara pe piata din Cluj.
Pentru Adelina si Claudiu Draganescu, B/O RE/MAX Value din Chiajna, decizia de a alege RE/MAX ca partener a fost direct influentata de pachetul educational dedicat celor care doresc sa deschida un business in real-estate, fara experienta in domeniu. Anterior, cei doi au activat in industrii precum transporturi sau servicii.
„Cu ajutorul echipei regionale speram sa punem pe picioare o afacere cat mai prospera, iar prin programele de instruire oferite sa reusim sa formam o echipa de profesionisti in domeniu”, mentioneaza Claudiu Draganescu, B/O RE/MAX Value.
Principalul obiectiv de business al RE/MAX Value este deschiderea celui de-al doilea birou, in Bucuresti, pe parcursul urmatorului an, respectiv atingerea unui numar de trei birouri, cu cel putin 15 agenti, in urmatorii doi ani.
Primul birou al retelei in Onesti, RE/MAX Premium este deshis de Alexandru Lupica si Andreea Fichios, doi tineri antreprenori fara experienta anterioara in real-estate. Cu o specializare si activitate de cinci ani in domeniul farmaceutic, Alexandru Lupica a decis sa demareze un business intr-un domeniu total nou sesizand nevoia de servicii premium pe piata imobiliara din oras. Colaborarea cu RE/MAX vine ca o necesitate in acest sens, intrucat poate beneficia de avantajele unei retele nationale si suportul oferit de catre echipa de management.
„Suportul oferit, brandul recognoscibil si profesionalismul regasit in retela m-a determinat sa deschid propriul birou RE/MAX. Pe langa oferirea de servicii de top pietei imobiliare din Onesti, ne propunem sa empatizam cu clientii si sa schimbam imaginea agentului imobiliar”, a declarat Alexandru Lupica, B/O RE/MAX Premium.
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
viarom
rigips
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
siniat
strabag nivel 1
leviatan
theda mar
EDIT-Structural
concelex
MAKITA
Acvatot 2019
CDS
noark
konsent
CONCEPT STRUCTURE
ness project

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander