Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Sotheby’s International Realty raporteaza vanzari de 150 miliarde dolari in 2020
Sotheby’s International Realty raporteaza vanzari de 150 miliarde dolari in 2020
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 02 Mar 2021 16:48
Grupul american Sotheby’s International Realty, lider pe piata globala a proprietatilor de lux, anunta ca valoarea vanzarilor intermediate de consultantii independenti de vanzari afiliati la reteaua sa globala a atins un volum record de 150 miliarde de dolari (124 mld. euro) in 2020, in crestere cu aproape 32% fata de 2019, intr-un an in care definitia locuintei s-a schimbat pentru consumatorii din intreaga lume.
Romania Sotheby’s International Realty este mandra ca a contribuit la rezultatele record ale grupului, inregistrand o crestere de peste 127% a veniturilor in 2020 la nivel local, acesta fiind si cel mai bun an din istoria companiei romanesti.
Sotheby’s International Realty si-a asumat un angajament pe termen lung de a inova si adopta cele mai performante tehnologii. Consultantii sai afiliati au putut astfel sa le ofere clientilor solutiile de tehnologie potrivite pentru a naviga in siguranta prin schimbarile aduse de pandemia globala.
„Consultantii afiliati ai Sotheby’s International Realty s-au adaptat rapid pentru a gestiona impactul pandemiei globale”, a declarat Philip White, Presedinte si CEO al Sotheby’s International Realty. „Datorita inovatiilor pe care le-am introdus in premiera acum aproape un deceniu, companiile si agentii nostri afiliati au facut imposibilul posibil. Capacitatea lor de a se adapta si de a servi clientii in siguranta ne-a consolidat pozitia de lider in domeniul imobiliarelor de lux.”
Angajamentul fata de inovatie a deschis calea spre success
In 2020, Sotheby’s International Realty si-a mentinut pozitia de lider pe piata proprietatilor de lux si a fost bine pregatit pentru a raspunde nevoilor consumatorilor pe masura ce procesul de cumparare si vanzare sa mutat in mediul virtual. Cu ajutorul videoclipurilor, a tehnologiilor de realitate virtuala si „live streaming”, consultantii afiliati au creat noi forme de continut interactive si au stabilit un nou standard in promovarea proprietatilor de lux. De asemenea, agentii au actionat ca adevarati consultanti, iar volumul tranzactiilor finalizate ca urmare a recomandarilor facute de acestia in interiorul retelei globale a Sotheby’s International Realty a crescut cu 42%, pana la 2,9 miliarde de dolari (2,4 miliarde euro).
Cumparatorii pot vizita in siguranta peste 6.000 de proprietati de lux prin intermediul realitatii virtuale sau a videourilor postate pe website-ul sothebysrealty.com. Canalul de YouTube al brandului a inregistrat peste 43 de milioane de vizualizari, echivalentul a peste un milion de ore. De asemenea, videoclipurile de prezentare a proprietatilor, produse de agentii Sotheby’s International Realty, au fost extrem de populare si au generat aproape 13 milioane de vizualizari in 2020, echivalentul a peste 90.000 de ore.
In ciuda restrictiilor de calatorie, Sotheby’s International Realty si-a mentinut angajamentul de a se extinde la nivel global si de a creste prin parteneriate strategice. In 2020, brandul a deschis peste 50 de noi birouri in intreaga lume, ajungand astfel la aproape 1.000 de birouri in 75 tari si teritorii cu aproximativ 24.000 de brokeri independenti la nivel global. In Europa, brandul Sotheby’s International Realty s-a extins cu parteneriate in Germania, Romania, Ucraina si Muntenegru.
An de crestere istorica pe piata din Romania
Sotheby’s International Realty a intrat pe piata romaneasca in iulie 2020 prin asocierea cu Artmark Historical Estate, companie infiintata in anul 2014 si care a apartinut grupului Artmark - cea mai mare platforma de promovare culturala din piata romaneasca de arta. Romania Sotheby’s International Realty este specializata in tranzactionarea de proprietati istorice si de lux, si ofera, la nivel global, accesul la proprietati remarcabile din Romania. De asemenea, clientii locali ai companiei pot accesa un portofoliu impresionant de proprietati din reteaua globala a Sotheby’s International Realty.
„Anul 2020 ne-a pus in fata unor mari provocari, dar a adus si oportunitati unice de dezvoltare. Prin talentul si rezilienta de care a dat dovada echipa locala, alaturi de investitiile in tehnologie, Romania Sotheby’s International Realty a oferit clientilor sai cele mai ravnite proprietati istorice si de lux din Romania in conditii de siguranta. Am reusit sa mentinem un flux sanatos de tranzactii si sa atingem o valoare a proprietatilor din portofoliu de 620 milioane de euro, in crestere cu 25% fata de 2019,” a declarat Monica Barbu, CEO al Romania Sotheby’s International Realty.
Sub impactul pandemiei, cererile clientilor pentru proprietati situate in afara oraselor au crescut exponential comparativ cu anii anteriori. Astfel, in 2020, Romania Sotheby’s International Realty a intermediat vanzarea unor proprietati remarcabile: Conacul Dimachi-Arghiropol, monument istoric de secol XVIII, Hanul Balaban din Transilvania, un adevarat colt de rai construit in stil traditional dupa planurile unei case vechi de peste 100 de ani, Vila Cantacuzino din Calimanesti, monument de arhitectura reprezentativ, cu mare potential de dezvoltare turistica. Tot in 2020, Romania Sotheby’s International Realty a vandut case traditionale fermecatoare, precum casa din sat Bedeciu, judetul Cluj, premiata la concursuri de design si arhitectura.
In orase, interesul cumparatorilor a fost axat pe proprietati istorice amplasate in locatii centrale. Printre cele mai insemnate vanzari urbane au fost: vila neoclasica semnata de arhitectul Dimitrie Herjeu, fost sediul al Gestapo-ului, Vila Poesia, situata in centrul capitalei, in Piata Charles de Gaulle, casa arhitectului Dimitrie Maimarolu, din apropierea parcului Cismigiu, si Casa Auschnitt, bijuteria din centrul Galatiului, toate monumente de arhitectura remarcabile.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
rigips
ness project
MAKITA
siniat
quadratum
EDIT-Structural
concelex
theda mar
leviatan
CDS
viarom
strabag nivel 1
Acvatot 2019
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
noark

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander