Agenda Constructiilor
Joi, 20 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - SYNERGY CONSTRUCT va ridica ultima cladire a ansamblului GVI Town
SYNERGY CONSTRUCT va ridica ultima cladire a ansamblului GVI Town
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 19 Iul 2017 10:03
Compania Synergy Construct a fost desemnata antreprenor general al ultimelor etape ale proiectului GVI Town, investitie de 20 de milioane de euro realizata de dezvoltatorul israelian Gindi Group in parteneriat cu firma Real Sol, detinuta de Shimon Galon, fostul manager al GTI Romania. Fazele 3 si 4 ale proiectului constituie o cladire (S+P+10E) cu doua tronsoane si un numar total de 126 de apartamente si cu o suprafata totala construita de 13.216 mp. Valoarea contractului este de 5,8 milioane de euro, lucrarile avand termenul de finalizare stabilit la finele anului 2018.
Prima etapa a proiectului, ce a constat in executia unei cladiri cu 135 de apartamente si o suprafata de 12.200 mp, a fost finalizata anul trecut, lucrarile de executie fiind realizate de Danya Cebus.
"Primele sase luni ale acestui an ne-au adus multe provocari, dar si satisfactii. Efervescenta pietei constructiilor din Romania ne-a determinat sa mobilizam o parte importanta a resurselor noastre pentru a accesa noile oportunitati de proiecte din tara. GVI Town este una dintre aceste oportunitati si suntem entuziasmati sa incepem lucrarile de antrepriza generala", a declarat Savas Günata, Managing Partner al Synergy Construct.
Ansamblul GVI Town se construieste pe str. Vantului nr. 4-6 din Bucuresti (in zona Mihai Bravu), conceptul de arhitectura fiind realizat de Axis Design. Suprafata totala a terenului este de 5.286 mp, ansamblul urmand a avea, la finalizare, un numar total de 261 de apartamente, cu una, doua, trei si patru camere.
 
Proiecte de constructii in Romania, Georgia, Germania si Turcia
Synergy are proiecte in derulare in Romania, Georgia, Germania si Turcia. In tara noastra, compania este antreprenor general al primele doua fazele ale complexului rezidential Estic Park, din Bucuresti, in cadrul caruia va construi doua blocuri (S+P+10E+E11 retras) cu o suprafata construita de circa 30.000 mp si un numar total de 250 de apartamente. Ansamblul este dezvoltat de Eagle Estate Developments pe Sos. Dobroesti, din Capitala, si va avea, la finalizare, 12 cladiri cu peste 1.500 de apartamente.
Un alt proiect contractat recent de companie va avea o suprafata construita de 6.300 mp si va include un depozit si un atelier. Proiectul are ca beneficiar compania Aston, urmand a fi ridicat in interiorul Bucharest West Logistic Center, proiect livrat tot de Synergy in anul 2009.
In Georgia, compania este antreprenorul general al lucrarilor structurale pentru un complex mixt, care include un hotel cu 14 etaje, o cladire rezidentiala cu 19 etaje, un restaurant si un centru SPA, realizat sub brandul Hilton Garden Inn, Tbilisi. Cladirile vor fi ridicate pe o parcare cu patru niveluri subterane si vor acoperi o suprafata de 39.000 mp. Tot in Capitala Georgiei, compania a executat lucrarile structurale pentru Hotelul Biltmore, cladire cu o inaltime de 150 de metri finalizata in 2015. Synergy executa, de asemenea, lucrarile civile pentru un proiect care include doua hidrocentrale cu o capacitate de 50MW - Hidrocentralele Mestiachala 1 & 2, localizate in nordul Georgiei, in localitatea Mestia.
In Turcia Synergy executa lucrari civile pentru o centrala cu ciclu combinat cu o capacitate de 340 MW, ÇAN II, adiacenta centralei ÇAN I, cu o capacitate de 320 MW. Centrala ÇAN II va functiona pe baza de lignit si este localizata in Çanakkale.
In Germania, compania este antreprenor general al lucrarilor de extindere a Hotelului Wyndham (din Frankfurt). Aceasta extensie va include un hotel, un restaurant, birouri si spatii tehnice, cu o suprafata totala construita de 4.500 mp.
Fondata in 2001, in Romania, de catre Savas Günata si Huseyin Karali, compania Synergy Construct a livrat cu succes proiecte industriale, logistice si energetice, precum si rezidentiale si educationale.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
Ubitech
Acvatot 2019
quadratum
noark
EDIT-Structural
ness project
siniat
konsent
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
MAKITA
rigips
viarom
theda mar
leviatan
BogArt
concelex

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander