Agenda Constructiilor
Luni, 27 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Transilvania Constructii: Parcurile TRC includ 83 de hale cu 250.000 mp inchiriabili
Transilvania Constructii: Parcurile TRC includ 83 de hale cu 250.000 mp inchiriabili
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 03 Apr 2024 13:50
Huburile industriale si logistice dezvoltate de Transilvania Constructii deservesc top industrii precum materiale constructii, auto, alimentara, IT sau medical si farmaceutic, conform unei statistici realizate intern de companie. 
Dezvoltate strategic, in zona de Vest si Est a tarii, compania ofera lanturilor de aprovizionare proiecte cu peste 250.000 de mp inchiriabili, in 83 de spatii industriale si logistice, acestea contribuind - in mod activ - la rularea celor mai importante si consumate marfuri din Romania. “Ancorat fiind in aceasta piata de multi ani, am realizat tot mai mult cat de importanta este, de fapt, industria de logistica si depozitare si cat de mult participa la confortul nostru, la stilul nostru de viata si la majoritatea necesitatilor noastre, de zi cu zi. Ne bucuram, asadar, ca aducem acest aport tarii noastre prin munca noastra”, spune Andrei Timofte – Director General – Transilvania Constructii. 
Astfel, in parcurile companiei materialele de constructii acopera 21% din totalul celor 250.000 de mp inchiriabili, industria auto utilizeaza 16%, domeniul alimentar foloseste 10%, IT-ul are inchiriati peste 5%, iar sectorul medical si farmaceutic desfasoara 3%, ceea ce insumeaza peste jumatate din spatiile oferite de Transilvania Constructii.
 
 
Pe de alta parte, o statistica privind tipul de activitate predominant arata ca peste jumatate din suprafata totala inchiriata a portofoliului TRC Parks (54%) este destinata depozitarii si distributiei, 35% - productiei, 3% - activitatii de logistica, acelasi procent este destinat curieratului, iar telecomunicatiile acopera 2%.
Proprietatile Transilvania Constructii sunt localizate in-city sau la marginea oraselor principale din Romania si a rutelor principale de transport. Tipul de spatii variaza de la cladiri mari, folosite in principal ca centre de distributie si pana la depozite urbane, localizate strategic langa centre de populatie majore.
“Suntem prezenti in cinci orase si acomodam opt parcuri industriale si logistice pentru clientii nostri, in toti cei peste 250.000 de mp. Transilvania Constructii este, in permanenta, in cautare de noi oportunitati pentru expansiunea companiei, si continua implementarea planului de investitii in generarea de energie verde in toate parcurile noastre, proiect inceput in cursul anului trecut”, explica Andrei Timofte.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
viarom
strabag nivel 1
Ubitech
ness project
CONCEPT STRUCTURE
concelex
rigips
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
konsent
quadratum
MAKITA
siniat
leviatan
noark
EDIT-Structural

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ef-de-n
econet
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander