Agenda Constructiilor
Marti, 27 Septembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - Infinity for Home: Consultanta gratuita pentru amenajare locuinte din Noua Casa
Infinity for Home: Consultanta gratuita pentru amenajare locuinte din Noua Casa
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 13 Iul 2022 16:30
Infinity for home, furnizor de mobilier si decoratiuni interioare personalizate, le ofera beneficiarilor programului Noua Casa servicii gratuite de asistenta arhitecturala si amenajare a spatiului interior, pentru alegerea mobilierului, eficientizarea si organizarea spatiului din noua locuinta.
Prin intermediul campaniei “Noua Ta Casa”, arhitecti si designeri ai furnizorului vor oferi servicii profesionale de amenajare a locuintelor dobandite in cadrul programului Noua Casa, in limita unui buget alocat de clienti pentru achizitia de piese de mobilier din magazinul Infinity for Home si pe baza nevoilor si dorintelor lor, astfel incat noii proprietari sa se simta acasa.
„Stim cat de consumatoare de resurse poate fi o astfel de experienta a amenajarii unei locuinte, asa cum si-o imagineaza fiecare. Si nu ne referim doar la resurse materiale, ci in special la timpul suplimentar alocat acestui pas important in transformarea unui spatiu de locuit in acasa. Pentru ca avem convingerea ca realizarea acestui obiectiv ar trebui sa fie despre bucuria si recunoasterea unei reusite, venim cu experienta noastra in arhitectura si design interior alaturi de clienti, inca de la inceputul calatoriei lor spre casa de vis. Ne spun ce dorinte si nevoi au si gasim impreuna o solutie potrivita, pentru ca ne dorim sa schimbam putin perceptia asupra faptului ca o colaborare cu un designer sau arhitect ar reprezenta un lux, astfel ca ii vom ajuta sa aiba o casa frumoasa in limita bugetului de care dispun”, a declarat Alexa Radulescu, Managing Partner Infinity for Home.
In cadrul campaniei, clientii au la dispozitie si o platforma online informativa cu posibilitatea completarii unui formular de cerere de oferta, care poate fi accesat aici: www.nouacasa.infinityforhome.ro. Prin intermediul formularului, persoanele care doresc sa beneficieze de consultanta pentru amenajarea casei pot transmite datele de contact si mai multe informatii despre viitoarea locuinta, cum isi doresc sa arate si ce buget vor sa aloce pentru mobilier, iar un specialist Infinity for Home le va trimite o oferta personalizata.
„Modul in care este amenajata o locuinta, mobilierul ales si imbinarea culorilor potrivite pentru maximizarea spatiului si a luminii naturale pot contribui foarte mult la starea noastra de spirit si la crearea senzatiei de armonie, inca de cand intram in casa. Am pornit acest proiect pentru a putea oferi servicii complete de arhitectura, design interior si planificare a spatiului pana la ultimul detaliu de amenajare, astfel incat sa luam aceasta grija de pe umerii clientilor si sa se bucure de timpul ramas pentru ei sau cei dragi”, a declarat Arhitect Monica Trasca, Business Partner Infinity for Home.
In functie de bugetul alocat si tipul imobilului, clientii au la dispozitie trei tipuri de pachete pe baza carora vor putea fi achizitionate piese de mobilier si decoratiuni de inalta calitate, pentru a beneficia gratuit de serviciile de consultanta in amenajarea locuintei, astfel:
- Pachetul Basic - achizitii de minimum 2.500 euro, in functie de tipul locuintei: consultanta in achizitia mobilierului, planificarea spatiului, livrare gratuita a produselor si garantie timp de 2 ani;
- Pachetul Comfort - achizitii de minimum 5.000 euro, in functie de tipul locuintei: consultanta in achizitia mobilierului, planificarea spatiului, proiect de design interior (mood board), livrare gratuita a produselor, garantie timp de 2 ani;
- Pachetul Premium - achizitii de peste 10.000 euro, in functie de tipul locuintei: consultanta in achizitia mobilierului, planificarea spatiului, proiect de design interior (mood board), livrare gratuita a produselor, montaj gratuit si garantie timp de 2 ani.
Cu experienta in proiectare, planificare a spatiului si design interior, consultantul va putea oferi raspunsuri la toate intrebarile clientilor despre importanta amenajarii corespunzatoare si va veni cu solutiile potrivite pentru fiecare locuinta, astfel incat proprietarii noii case sa se bucure de fiecare colt al acesteia.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTAUTODESKALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CELCO 2020
Ubitech
strabag nivel 1
leviatan
hilti
MAKITA
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
viarom
BMI_Icopal
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
rigips

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere