Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - ANALIZA - Analiza pietei de sisteme pentru hale si panouri termoizolante 2021

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei de sisteme pentru hale si panouri termoizolante 2021

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei de sisteme pentru hale si panouri termoizolante 2021
Analiza pietei de sisteme pentru hale si panouri termoizolante 2021
PDF, 3 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: HALE & PANOURI TERMOIZOLANTE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 24 sep 2021
Sumar: click aici
Potential de dezvoltare de 5 milioane mp de hale, in urmatorul deceniu
Mentinerea unei dinamici foarte bune a dezvoltarilor in sectorul industrial si logistic in 2020 si 2021 a determinat o evolutie favorabila pe piata structurilor metalice, sistemelor pentru hale si panourilor termoizolante. Cererea a provenit atat din mediul privat (hale pentru productie/depozitare), dar si din zona investitiilor publice, in special in domeniul sportiv si datorita diverselor proiecte derulate de institutii ale statului. Marii dezvoltatori de centre logistice si industriale au anuntat noi investitii, iar activitatea din acest sector ramane deosebit de dinamica, cu noi achizitii si noi competitori. Studiile din domeniu indica faptul ca, in acest moment, dezvoltatorii au anuntat circa 800.000 mp de spatii industriale noi, ce urmeaza a fi construite si livrate in ultimul trimestru al acestui an si in 2022. Pe termen lung, se estimeaza un necesar suplimentar de 5 milioane mp de hale pentru depozitare pe piata locala, pana la finalul anului 2030. Dezvoltarea comertului online, in mediul privat, dar si noile investitii anuntate in zona publica - hangare pentru avioane, centre sportive, unitati si pavilioane militare, vor continua sa genereze crestere pe piata constructiilor de hale metalice in anii urmatori.
Majorarile de preturi inregistrate in ultimele aproape 12 luni pe piata otelului ar putea sa afecteze temporar activitatea din domeniu, din aceasta perspectiva opiniile exprimate de competitorii din piata fiind diferite. Totusi, piata europeana a otelului se inscrie pe un trend de revigorare accelerata in 2021, ceea ce creeaza perspective favorabile in ceea ce priveste stabilizarea preturilor.
Piata locala de panouri termoizolante a inregistrat o crestere de 10% in prima jumatate a acestui an, comparativ cu perioada corespunzatoare din 2020, mentinerea unei activitati sustinute pe piata constructiilor industriale fiind principalul motor al dezvoltarii. Anul trecut, pe piata a fost consemnat un avans de aproximativ 5%, context in care, valoric, vanzarile din domeniu s-au situat la circa 136 milioane de euro. In 2021, daca se mentine ritmul de crestere din prima jumatate a anului in curs, piata ar urma sa se apropie de pragul de 150 de milioane de euro. Ca volum, piata panourilor termoizolante s-a situat la circa 8,5 milioane mp in 2020. Evolutia favorabila din ultimii ani a sectorului s-a datorat cu precadere dinamicii deosebite a constructiilor industriale si logistice moderne. Mai mult, in conditii favorabile, sau cel putin normale/neutre, estimarile indica o dublare a stocului national de spatii industriale si logistice moderne in urmatorii 3-4 ani, avand in vedere dimensiunea tarii si factorul demografic, ceea ce va mentine ridicata cererea de panouri termoizolante, dar si de alte sisteme si componente pentru hale. Producatorii de panouri termoizolante estimeaza ca tendinta favorabila de pe piata se va mentine si in 2022.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale managerilor celor mai importante firme din sectorul de sisteme pentru hale si panouri termoizolante.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de materiale pentru executia de hale va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2022.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
Ubitech
quadratum
CDS
MAKITA
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
concelex
siniat
strabag nivel 1
Acvatot 2019
leviatan
ness project
viarom
CONCEPT STRUCTURE
noark
rigips

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
econet
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander