Agenda Constructiilor
Marti, 21 Mai 2024
STIHL
Home - ANALIZA - Analiza pietei de sticla arhitecturala si geam termoizolant pe anul 2016

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei de sticla arhitecturala si geam termoizolant pe anul 2016

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei de sticla arhitecturala si geam termoizolant pe anul 2016
Analiza pietei de sticla arhitecturala si geam termoizolant pe anul 2016
PDF, 6 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: STICLA ARHITECTURALA & GEAM TERMOIZOLANT
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 02 aug 2016
Sumar: click aici
Parcurs ascendent pentru industria autohtona de vitraje
O analiza pertinenta a situatiei actuale si perspectivelor ce evidentiaza caracteristicile industriei autohtona de vitraje pentru aplicatii arhitecturale, fie ca este vorba despre segmentul de sticla, fie despre cel de geam termoizolant si alte elemente transparente, releva faptul ca, in mod similar sectorului caruia i se adreseaza, respectiv cel de constructii, firmele din bransa ar trebui sa parcurga, in continuare, o perioada de recuperare, marcata de efectele relativ benefice ale post-recesiunii. In acest sens, de vreme ce aspectele exacte referitoare la productie nu sunt cunoscute, informatiile disponibile cu privire la importuri, coroborate cu datele furnizate de cei peste 100 de producatori de geam termoizolant, cuprinsi in cadrul unei liste de firme actualizate, elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra, contureaza o imagine adecvata a acestui domeniu de activitate. Lista de firme elaborata de revista Fereastra contine informatii actualizate despre 102 companii specializate in productia si furnizarea de geam termoizolant pentru executia de tamplarie, panouri vitrate destinate fatadelor cortina etc. (comparativ cu 100 operatori specializati in 2014). Veniturile societatilor in anul 2015 au crescut cu 22% fata de 2014, cand acestea au inregistrat o cifra de afaceri totala mai mare cu 6% fata de precedentele 12 luni). Interesant este faptul ca majorarile respective survin dupa o perioada de fluctuatii mai mult sau mai putin abrupte in intervalul 2009-2013. Trebuie precizat si faptul ca principalii 102 producatori de geam termoizolant au pornit de la un anumit prag referential consemnat in 2008, astfel incat - spre deosebire de alte segmente ale pietei de ferestre si fatade - companiile din bransa au reusit sa recupereze complet pierderile din perioada crizei economice, ba chiar sa inregistreze un salt fata de 2008. In acest sens, veniturile consemnate anul trecut, in raport cu pragul referential, au crescut cu +10,41%.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Saint-Gobain Glass Romania, AGC Flat Glass, Cristal Brad, Guardian, Olin, Valras Prod, Achetrans, Darcom Group, Dorimer, Gridoma Serv-Com, Marival Glass, Fonoizoterm Glass, Primer Electro, Romalumil, TC Construct, Profil Exim, TDC Ro, Tiberiu Glass si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de sticla arhitecturala si geam termoizolant va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2017.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUGALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
ERBASU CONSTRUCT
ness project
strabag nivel 1
konsent
MAKITA
EDIT-Structural
viarom
CDS
concelex
rigips
Acvatot 2019
theda mar
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
siniat
noark
quadratum
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander