Agenda Constructiilor
Miercuri, 01 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - ANALIZA - Analiza pietei de tamplarie si fatade pe anul 2014

Analiza pietei de tamplarie si fatade pe anul 2014
Analiza pietei de tamplarie si fatade pe anul 2014
PDF, 4 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 23 mai 2014
Sumar: click aici
Situatia bransei de ferestre se imbunatateste treptat
Reprezentantii principalelor companii specializate in productia si montajul de tamplarie termoizolanta si/sau fatade cortina, precum si majoritatea furnizorilor de sisteme din PVC, aluminiu, feronerie si sticla au indicat in principal faptul ca, desi tendintele pietei au continuat sa fie descendente, afacerile proprii s-au stabilizat in exercitiul financiar trecut sau chiar s-au majorat usor pe anumite segmente, mai ales ca urmare a cresterii exportului. Astfel, cu toate ca piata constructiilor se afla in recesiune tehnica, iar sectorul de ferestre este si in continuare grevat de o criza economico-structurala, anumiti factori macroeconomici care influenteaza bransa confirma estimarile finale ale specialistilor din domeniu. Totusi, datele actuale indica faptul ca, desi reprezinta o perioada electorala, anul in curs - marcat de incertitudini si, in plus, de riscuri geo-politice regionale - va presupune in varianta optimista o usoara sporire a vanzarilor, fiind previzibila mai degraba o mentinere a acestora la cotele din intervalul 2012-2013. Pentru a reliefa cu un grad mai mare de acuratete perspectivele pietei, un instrument util in acest sens este constituit de analiza succinta a celor mai noi date statistice din anul 2013 privind importul de profile din PVC, aluminiu, feronerie si sticla pentru aplicatii arhitecturale, cu precizarea faptului ca versiunea completa a acestora se regaseste in cadrul unei cercetari distincte, elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra. Informatiile furnizate de Institutul National de Statistica (INS) reflecta ca, anul trecut, furnizorii de sisteme provenite din afara granitelor tarii s-au confruntat cu tendinte diferite in ceea ce priveste vanzarile, mai ales ca orientarea spre export a partenerilor acestora (respectiv a producatorilor de tamplarie) a fost de natura sa modifice substantial structura cererii de materiale utilizate la fabricarea de ferestre si usi, respectiv la executia fatadelor cortina.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei TOP-Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii referitoare la tendintele din domeniu, importurile de sisteme din PVC, aluminiu, feronerie si sticla, respectiv la cele mai recente actiuni ale unor furnizori, menite sa le consolideze pozitia pe plan national si international. De asemenea, este evaluata pe larg activitatea principalilor 500 de producatori de tamplarie, inclusi in lista actualizata de firme ce a permis realizarea studiului intitulat „TOP 500 - Piata de Tamplarie”.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de tamplarie si fatade va fi disponibila in trimestrul al doilea din 2015.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulman and machineMESENBURG
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
Ubitech
Acvatot 2019
rigips
MAKITA
BMI_Icopal
BALTIC
leviatan
leviatan
viarom
hilti
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023