Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza pietei de tubulatura si fitinguri pentru instalatii pe anul 2020

Analiza pietei de tubulatura si fitinguri pentru instalatii pe anul 2020
Analiza pietei de tubulatura si fitinguri pentru instalatii pe anul 2020
PDF, 6 pagini A4
Pret: 36 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: INSTALATII DE APA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 26 mar 2020
Sumar: click aici
Proiectele europene vor sustine piata instalatiilor pana in 2027
Necesarul investitional pentru extinderea si reabilitarea retelelor de alimentare cu apa si de canalizare din Romania a fost estimat de autoritati la 13,8 miliarde euro, pentru ca tara noastra sa se alinieze celorlalte state europene din punct de vedere al gradului de racordare a populatiei la utilitati. Finantarea europeana disponibila prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, cel mai mare finantator din domeniu in acest moment, va acoperi pana la 2,5 miliarde euro din alocarea prin Fondul de Coeziune, la care se adauga cofinantarea publica nationala. Aceasta alocare acopera inclusiv necesarul disponibil pentru proiectele fazate, respectiv circa 370 de milioane de euro, prin Fondul de Coeziune. Investitiile europene in infrastructura de utilitati sunt completate prin alte proiecte nationale, precum Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) sau Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL).
Cele circa 2,5 miliarde euro disponibile pentru sectorul de apa si canalizare prin POIM 2014-2020, proiecte ce vor fi derulate pana in 2023 (si posibil continuate, apoi, in viitoarea perioada de programare) reprezinta o resursa foarte importanta pentru companiile active in domeniul de sisteme de instalatii specifice (tubulatura, fitinguri, sisteme pentru statii de tratare/ epurare a apei, robinete, vane etc.), dar si pentru societatile de constructii specializate in executia de instalatii.
In prezent, piata locala de tubulatura si tevi pentru retelele de alimentare cu apa si canalizate se ridica la o valoare estimativa de 300 de milioane de euro anual, din care aproximativ jumatate o reprezinta sectorul de tubulatura din material plastic (PVC, PE si PP). Aceasta industrie a revenit pe un trend ascendent inca din a doua jumatate a anului 2018, companiile specializate inregistrand evolutii semnificative ale afacerilor in 2019.
Analiza pietei de tubulatura include date despre principalele investitii care vor sustine furnizorii si companiile din domeniu, pana in 2027 si date despre cele mai mari investitii aflate in derulare si gestionate de companiile regionale de apa.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor unora dintre cele mai importante companii active in sectorul de sisteme si materiale utilizate la extinderea si modernizarea retelelor de alimentare cu apa si canalizare, precum si ale conducerii principalilor operatori regionali de retele utilitare.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de tubulatura si fitinguri va fi disponibila in trimestrul intai din 2021.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
quadratum
concelex
noark
CONCEPT STRUCTURE
viarom
CDS
Ubitech
rigips
FRONTALE
MAKITA
leviatan
Acvatot 2019
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander