Agenda Constructiilor
Sambata, 25 Mai 2024
STIHL
Home - ANALIZA - Analiza pietei de usi de interior & exterior 2020

Analiza pietei de usi de interior & exterior 2020
Analiza pietei de usi de interior & exterior 2020
PDF, 4 pag A4
Pret: 36 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: USI DE INTERIOR, EXTERIOR & METALICE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 11 sep 2020
Sumar: click aici
Afaceri cu sincope pentru producatorii si furnizorii de usi
Pe fondul eliminarii treptate a principalelor efecte ale crizei economice, insa si ca urmare a recesiunii tehnice in constructii, dupa care a survenit pandemia de Covid-19, care nu a avut deocamdata un impact negativ asupra trendului de recuperare din domeniu, bransa fabricantilor si furnizorilor/ distribuitorilor de usi de interior/exterior s-a inscris pe un trend asemanator celui specific pietei nationale de tamplarie termoizolanta (pentru care s-a raportat un trend ascendent in 2019). Domeniul continua sa depinda si de situatia sectorului de constructii imobiliare rezidentiale, ce a consemnat o dinamica relativ pozitiva anul trecut si o crestere destul de puternica, asimilata unei recuperari, in primul semestru a.c. Cu toate problemele grave din prezent, majorarea numarului de proiecte, finalizarea starii de recesiune in constructii (mai cu seama pe fondul sporirii volumului lucrarilor de constructie a locuintelor), iar pe acest fundal, tendinta beneficiarilor de a finaliza edificarea cladirilor vor consolida parcursul din prezent al firmelor specializate. Singura problema o constituie diminuarea numarului autorizatiilor de construire pentru cladiri, insa, in acest caz, scaderea cererii se va remarca pe termen mediu.
Dupa cum se cunoaste, pentru societatile active pe piata usilor de interior/ exterior, semestrul al doilea al fiecarui an reprezinta, de obicei, momentul propice pentru livrari, constituind perioada in care noile cladiri sau cele supuse reabilitarii sunt aproape definitivate si prevazute cu ansambluri de usi. In acest sens, indiferent de dinamica livrarilor de ferestre, piata autohtona de usi depinde, mai degraba, de evolutia altor indicatori macroeconomici, dintre care se distinge situatia actualizata a autorizatiilor de construire din mediul rezidential, ce are o importanta majora in ceea ce priveste conturarea perspectivelor domeniului diverselor categorii de usi.
Perspectivele pentru prioada urmatoare sunt date de numarul autorizatiilor de construire centralizate de INS, care indica o scadere de 12% a acestora in prima jumatate a anului 2020, sub impactul pandemiei. Analiza este completata cu opinii ale managerilor unor firme reprezentative din domeniu, precum Arcer, Bradul Ezustfenyo, Bucin Mob, Danprod, Fagetul Deac, Luca Global Group, Mobimpex, Sangeosilv, Tehnolemn, Wooden Doors International si YTP Fenêtre.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Pentru sectorul usilor de interior si/sau exterior sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante companii din bransa.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de usi de interior/exterior va fi disponibila in trimestrul al treilea al anului 2021.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
concelex
noark
ERBASU CONSTRUCT
viarom
siniat
rigips
CDS
EDIT-Structural
konsent
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
theda mar
leviatan
MAKITA
quadratum
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ness project

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander