Agenda Constructiilor
Duminica, 17 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - 2web Software: 57% dintre firme vand produse /servicii fara prezenta online cu site
2web Software: 57% dintre firme vand produse /servicii fara prezenta online cu site
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 22 Oct 2020 14:57
Zona digitala ajuta antreprenorii care se adapteaza noilor cerinte din piata si se raporteaza la obiceiurile de consum ale oamenilor. Nevoia de a crea servicii digitale pentru antreprenori este in crestere, mai ales in contextul pandemiei.
„Antreprenorii inteleg importanta digitalului, dar au nevoie de sprijin pentru a defini tot conceptul pentru businessul lor online. Tehnologia reprezinta un partener de real succes pentru antreprenor si in drumul catre automatizarea proceselor interne. Trecerea in mediul online de catre antreprenorii la inceput de drum este vitala pentru functionarea eficienta a afacerii”, declara Andreea Avramescu, Co-Owner 2web Software & Services, care furnizeaza servicii personalizate de software si Branding.
Conform datelor Eurostat, doar 43% dintre companiile din Romania au un website, lucru care situeaza Romania pe ultimul loc in UE, unde media este de 77%. Tot spre coada clasamentului, pe penultimul loc, si in ceea ce tine de folosirea serviciilor cloud, doar 10% dintre companiile din Romania utilizand aceste servicii, media in UE fiind de 26%. Mai mult, doar 17% dintre companii au implementate solutii ERP, iar la nivel UE media este de 34%.
„Aceasta tendinta negativa vine pe fondul unei piete interne subdimensionate, cauzata de gradul mic de digitalizare. Asadar, mai mult de jumatate dintre companiile (57%) care vand produse si servicii in Romania nu au o prezenta online printr-un site. Motiv pentru care am pornit la drum cu scopul de ajuta la digitalizarea Romaniei si de a crea servicii digitale cu sens pentru antreprenorii din mediul national si international”, adauga Laurentiu Avramescu, Co-Owner, 2web Software & Services.
In ceea ce priveste planurile de viitor, echipa 2web a inceput sa construiasca un parteneriat cu Asociatia - Magurele Science Park pentru a facilita digitalizarea companiilor romanesti in jurul tehnologiilor inovatoare si vizeaza dezvoltarea internationala prin parteneriate in USA si Europa, pe termen mediu si lung. Compania ia in calcul dezvoltarea unei solutii digitale proprii care sa permita antreprenorilor accesul facil la experiente si solutii software inovative.
In cadrul comunitatilor, eforturile 2web Software & Services sunt si in zona de educatie si de sustinere a mediului pentru start-up-uri, cu scopul de a digitaliza Romania. Pe langa serviciile de dezvoltare software, compania ofera consultanta in Branding si solutii de business intelligence complexe ca sprijin suplimentar pentru companii si antreprenori.
Clientii 2web Software & Services sunt business-uri care fac trecerea in zona digitala sau isi modernizeaza serviciile si solutiile web existente. Business-urile noi - de tip start-up care au nevoie de solutii MVP pentru testarea unor idei si concepte sau de site-uri web, afaceri ce inca nu au claritatea zonei de concept si vor sa creasca brandul abordand designul si user experience ca solutie de comunicare cu audienta lor.
Grupul 2web Software & Services deserveste atat zona corporate cat si piata de start-up-uri si dezvolta solutii de custom software adaptate pentru zona bancara, insurance, e-commerce, fin-tech - partneriate cu mediul de business international, dar si local, prin oferirea de solutii online specifice si flexibile nevoilor digitale ale antreprenorilor.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMALLPLANCOVID-19VideoConfAC-iulelmas_1oct
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
Acvatot 2019
strabag nivel 1
CELCO 2020
hilti
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
econet
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere