Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ABN Systems estimeaza o dublare a vanzarilor de produse Smart Home in 2022
ABN Systems estimeaza o dublare a vanzarilor de produse Smart Home in 2022
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 11 Nov 2021 11:28
ABN Systems International, detinatoarea singurului brand 100% romanesc de accesorii telecom si produse Smart Home, Tellur, si unul dintre liderii pietei de distributie de produse si accesorii IT&C din Romania, estimeaza ca vanzarile sale de produse Smart Home vor creste cu 100% in 2022, comparativ cu 2021.
Compania a inregistrat o crestere a vanzarilor de produse din categoria Smart Home cu 46% in primul semestru al acestui an, fata de aceeasi perioada din 2020, si estimeaza ca trendul ascendent sa se mentina si in urmatorii ani. Cel mai bine vandut produs in 2021 din aceasta categorie este termostatul Tellur, pentru care ABN Systems apreciaza o crestere cu 200% comparativ cu anul trecut.
Incepand cu anul viitor, compania are in plan sa abordeze noi piete cu aceste produse, atat pe plan intern, prin intermediul retelelor de magazine Do-It-Yourself (DIY), cat si pe plan extern, in special tari din Europa de Vest si Orientul Mijlociu, aceasta fiind deja prezenta cu produse in peste 25 de tari.
„In Romania, piata Smart Home este inca una foarte mica, estimata la cca 15 -20 de milioane de euro, sub 1% din intreaga piata europeana, de 23 de miliarde de euro, unde cererea cea mai mare este in UK, Germania, Franta si Italia. Totusi, o piata inca mica inseamna un mare potential de crestere, de 30-40% in 2022. Noi am inregistrat rezultate foarte bune pana acum, atat pe plan intern, cat si extern, cu produsele noastre Smart Home si suntem pregatiti sa valorificam aceasta oportunitate de dezvoltare pe o piata in expansiune accelerata”, a declarat George Barbu, CEO ABN Systems International.
Numarul tot mai mare de utilizatori de internet, cresterea venitului disponibil al consumatorilor in economiile in curs de dezvoltare, importanta tot mai mare a monitorizarii locuintelor in locatii indepartate, nevoia tot mai mare de solutii de economisire de energie si cu emisii reduse de carbon, proliferarea rapida a smartphone-urilor si gadgeturilor inteligente, ingrijorarea tot mai mare cu privire la siguranta, securitate sunt doar cativa dintre acesti factori determinanti ai cresterii pietei de profil.
Dimensiunea pietei globale pentru case inteligente a fost evaluata la 79,13 miliarde USD in 2020 si se asteapta sa ajunga la 313,95 miliarde USD pana in 2026, avand o rata anuala de crestere de 25,3% in perioada prognozata (2021-2026), conform unor analize efectuate la nivel global. De asemenea, piata europeana de Smart Home se asteapta sa creasca de la 23,2 miliarde de dolari in 2020 pana la 39,6 miliarde de dolari pana in 2025, cu o rata de crestere de 11,3%.
Intre cele mai noi produse pe segmentul Smart Home din gama proprie a ABN Systems International, Tellur, se numara: (1) camerele solare; (2) videointerfonul; (3) senzorii de fum si gaz; (4) robotul de curatat geamuri si (5) prizele AC. Acestea se pot folosi atat in mod independent, cat si integrate cu alte dispozitive, fiind realizate in colaborare cu Tuya, unul dintre liderii mondiali ai platformelor de dezvoltare IoT (Internet of Things).
ABN Systems are un portofoliu diversificat de produse Tellur Smart Home, care au la baza tehnologii de ultima ora, beneficiaza de un bun raport calitate-pret si pot fi gestionate de oriunde prin aplicatia Tellur Smart (accesibila in AppStore si GooglePlay).
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
rigips
ness project
siniat
strabag nivel 1
CDS
MAKITA
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
viarom
EDIT-Structural
noark
Acvatot 2019
leviatan
concelex
ERBASU CONSTRUCT
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander