Agenda Constructiilor
Sambata, 31 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ANCPI introduce de luni sistemul de semnare a documentelor in browser
ANCPI introduce de luni sistemul de semnare a documentelor in browser
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 25 Sep 2020 12:47
Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), institutie aflata in subordinea Ministerului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei (MLPDA), introduce de luni, 28 septembrie, sistemul de semnare a documentelor in browser, ca o noua masura de continuare a procesului de digitalizare si optimizare a activitatii institutiei.
Semnarea documentelor in browser simplifica si eficientizeaza procesul de depunere si solutionare a lucrarilor de specialitate, scurtand fluxul acestora. De aceasta facilitate beneficiaza toti utilizatorii aplicatiei eTerra, respectiv partenerii ANCPI (persoane fizice si juridice autorizate, notari, executori judecatoresti etc.), precum si angajatii institutiei.
Totodata, ANCPI testeaza, in aceste zile, sistemul de plata cu cardul in aplicatia eTerra. Masura are ca scop reducerea timpului de asteptare si a volumului de munca necesar depunerii unei lucrari. Astfel, partenerii ANCPI nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze la ghiseu pentru achitarea tarifelor aferente serviciilor solicitate sau sa astepte confirmarea platii prin ordinul de plata. Prin noua facilitate, cererile partenerilor vor putea fi achitate cu cardul si confirmate in timp real in aplicatia eTerra, la fel ca pe orice site de comert electronic.
"Asa cum am promis, continuam procesul de digitalizare a activitatii ANCPI. Am pornit pe un drum ireversibil, tinand cont de transformarile care au loc in societate si de situatia generata de pandemie. Cele doua noi masuri, semnarea in browser si plata cu cardul in aplicatia eTerra, vin in sprijinul tuturor partenerilor nostri, rezultatul final fiind un serviciu mai rapid si mai eficient oferit cetatenilor", a declarat Laurentiu Alexandru Blaga, presedinte si director general al ANCPI.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMCOVID-19AUTODESKVideoConfAC-iulelmas_1oct
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
rigips
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
hilti
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere