Agenda Constructiilor
Sambata, 16 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - EDENRED lanseaza cardurile de beneficii eco-friendly si versiunile lor virtuale
EDENRED lanseaza cardurile de beneficii eco-friendly si versiunile lor virtuale
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 23 Sep 2021 10:58
Edenred Romania lanseaza cardurile eco, realizate din PVC reciclat in proportie de 85,5%, si devine primul furnizor de beneficii extrasalariale din Romania care va oferi carduri prietenoase cu mediul pentru solutiile sale. Accelerand digitalizarea industriei de beneficii, Edenred Romania anunta inclusiv lansarea de carduri virtuale ce pot fi utilizate pentru plati online si cu telefonul. Cardurile virtuale de beneficii Edenred vor putea fi adaugate in Apple Pay si Edenred Pay si vor permite plati contactless cu telefonul.
Codrut Nicolau, Director General, Edenred Romania: „Lansam pe piata un produs ce anticipeaza viitorul platilor nu doar in industria de beneficii, ci la nivel general, dupa ce am studiat cu atentie comportamentul de consum al beneficiarilor solutiilor noastre si am observat o accelerare a platilor contactless si direct cu telefonul, de la inceputul pandemiei. Ultimul an si jumatate a adus platile online in prim plan, iar consumatorii au devenit foarte orientati spre tehnologie si cu un apetit crescut pentru cele mai noi solutii care sa le imbunatateasca viata. Lansarea cardurilor virtuale de beneficii este un pas major in piata locala si reconfirma pozitia Edenred Romania ca lider in oferirea de solutii adaptate la cele mai noi tehnologii.”
Cardurile de beneficii in format fizic vor fi emise in continuare pe un suport prietenos cu mediul. Primele carduri eco emise de Edenred vor fi disponibile in luna decembrie a acestui an pentru solutia Edenred Ticket Restaurant. Incepand din ianuarie 2022, toate noile carduri de beneficii Edenred vor fi emise in versiune eco-friendly si vor pastra toate functionalitatile celor existente.
Cardurile eco Edenred marcheaza o premiera pe piata de beneficii extrasalariale din Romania si vor avea un design inovator vertical. Clientii vor beneficia, in continuare, de flexibilitate in personalizarea cardurilor cu elemente specifice de branding si crearea unor vizualuri perfect adaptate nevoilor lor. Noile carduri in format fizic emise de Edenred Romania sunt realizate din PVC reciclat in proportie de 85,5% si sunt imprimate cu cerneala reciclabila. In premiera, banda magnetica va fi eliminata, noile carduri eco aliniindu-se, astfel, la ultimele tendinte in materie de securitate a tranzactiilor. Produsul este dezvoltat impreuna cu Mastercard, partenerul strategic al Edenred Romania. Cele doua companii impartasesc o viziune comuna pe zona de tehnologie si inovatie si isi asuma rolul de promotori ai sustenabilitatii in industria platilor electronice.
Codrut Nicolau, Director General, Edenred Romania: „Una dintre cele mai importante cauze pe care le sustinem atat la nivel global, cat si local este protectia mediului inconjurator. Am ales sa oferim solutiile noastre pe carduri eco, prin care sa reducem consumul de plastic si sa contribuim, alaturi de clientii si partenerii nostri, la un mediu mai curat si mai sanatos. Estimam ca, odata cu implementarea noilor carduri, ne vom aduce aportul la reducerea poluarii cu plastic cu peste 3 tone in viitorul apropiat.”
Edenred Romania continua, astfel, sa fie lider al inovatiei in ecosistemul beneficiilor extrasalariale. Lansarea cardurilor eco si a celor virtuale completeaza seria de premiere din acest an, cand compania a lansat Felicia, primul chatbot din industria de beneficii extrasalariale si, in parteneriat cu tazz by eMAG, a implementat prima solutie de plata online cu carduri de masa intr-o aplicatie de livrari rapide, pentru comenzi de mancare.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMAUTODESKgamma_2021TERAPLASTjungheinrich
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hidroplasto
rigips
hilti
Ubitech
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CELCO 2020
cv water 2021
Acvatot 2019
leviatan

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
bienala
econet
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere