Agenda Constructiilor
Vineri, 04 Decembrie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - iQuest devine Nagarro dupa fuziune, ambele fiind acum parte din grupul Allgeier SE
iQuest devine Nagarro dupa fuziune, ambele fiind acum parte din grupul Allgeier SE
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 08 Oct 2020 09:12
Nagarro, lider global in inginerie digitala si solutii tehnologice, si iQuest, companie internationala de dezvoltare software cu sediul in Romania, au finalizat tranzitia in urma fuziunii anuntate in august anul acesta. Ambele companii sunt detinute de grupul german Allgeier SE.
Dupa perioada de tranzitie inceputa in urma cu cateva luni, Nagarro Romania va avea echipe mixte – cu angajati atat din iQuest, cat si din Nagarro – care vor lucra la proiecte de inginerie, dar si din alte domenii ale organizatiei. Noua echipa din Romania se va alatura retelei globale de specialisti Nagarro, care lucreaza pentru companii de top din industria auto, logistica, telecom, retail si alte industrii cheie.
„Din fericire, faptul ca ambele organizatii au fost construite pe principii similare si au crescut pe baza unui set puternic de valori de baza, a fost destul de usor pentru noi sa invitam colegi din ambele organizatii sa faca parte din proiecte comune si sa accepte aceasta provocare. In viitorul apropiat vom avea din ce in ce mai multe astfel de proiecte, ajungand in cele din urma sa functionam ca o singura organizatie ”, a declarat Voicu Stoiciu, Managing Director Nagarro in Romania.
Nagarro, cu sediul central in Germania, este o companie globala de servicii tehnologice cu o crestere rapida, cu peste 8.400 de angajati in 25 de tari. Compania deserveste peste 750 de clienti din intreaga lume, multi dintre acestia fiind companii consacrate, lideri in domeniile lor: productie, retail, transport si logistica, servicii financiare si alte industrii. Anul trecut, Nagarro a generat venituri de 402 milioane de euro.
O mare parte din venituri, peste jumatate, provin din servicii de Digital Product Engineering, insa Nagarro ofera, de asemenea, Managed Services (19%), servicii de Comert Digital si Customer Experience (14%) si servicii de consultanta ERP (10%). In functie de regiunea geografica, majoritatea clientilor Nagarro provin din Europa Centrala (41%), in principal Germania, si America de Nord (34%).
In Romania, in urma fuziunii cu iQuest, Nagarro are in prezent aproximativ 815 angajati si intentioneaza sa angajeze peste 40 de profesionisti IT in urmatoarele cateva luni, cu diferite niveluri de experienta, in tehnologii precum Java, .net, hybris, mobile development.
Recent, Nagarro a trecut printr-un proces de schimbare a identitatii vizuale la nivel global, noua sigla fiind proiectata de Nagarro Digital Ventures, o unitate de business a Nagarro din Silicon Valley, SUA. Astfel, toate birourile iQuest din Romania, din Cluj-Napoca, Brasov, Craiova, Sibiu, Bucuresti si cele din Varsovia, Frankfurt si Zurich vor fi acum rebranduite ca Nagarro. iQuest a fost o companie de referinta in peisajul IT din Romania in ultimii 20 de ani, iar fuziunea cu Nagarro reprezinta un pas inainte catre o companie globala cu o cultura organizationala unica.
Fuziunea cu iQuest in Romania nu a fost singura tranzactie, Nagarro aducand sub brandul sau si Objectiva, o companie care opereaza in SUA si China, si divizia SAP a Allgeier Enterprise Services, din Germania - redenumita Nagarro ES de la 1 octombrie.
Noua aliniere strategica vizeaza pozitionarea Nagarro ca un lider inovator global, cu servicii complete in domeniile ingineriei software si solutiilor tehnologice, care va fi listat ca o companie separata. Mai multe detalii despre spin-off se pot gasi aici.
 
elmas_1octALLBIMVideoConfAC-iulCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
rigips
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
strabag nivel 1
hilti
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere