Agenda Constructiilor
Vineri, 19 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - LEVIATAN Design si UBITECH sustin cursul "Introducere in BIM", organizat de UPT
LEVIATAN Design si UBITECH sustin cursul "Introducere in BIM", organizat de UPT
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 17 Nov 2021 11:28
Leviatan Design si Ubitech Constructii sustin cu exemple concrete, cursul "Introducere in BIM" - primul curs despre digitalizare in constructii, organizat de Universitatea Politehnica Timisoara. Cele doua companii continua, astfel, sa sprijine dezvoltarea educationala a viitorilor ingineri constructori, prin sustinerea acestei discipline facultative.
"Colegii nostri au fost invitati de catre Dr. Ing. Andrei Crisan, sef de lucrari in cadrul departamentului de Constructii Metalice si Mecanica Constructiilor, Facultatea de Constructii, Universitatea Politehnica din Timisoara sa sprijine cursul «Introducere in BIM» prin prezentarea de exemple practice, aplicate in proiectare, executie si coordonarea lucrarilor de constructii folosind metodologia BIM. Prin aceasta interventie ajutam studentii sa inteleaga aplicarea practica si utilitatea folosirii platformelor si programelor de ultima generatie ca Revit, BIM360, NextBIM si VisualLive, pentru o abordare integrata a procesului de construire pe tot parcursul ciclului de implementare a investitiei. Numarul mare de studenti care s-au inscris confirma interesul crescut al studentilor pentru tehnologie si procesele moderne de lucru aplicate in domeniul constructiilor", au precizat reprezentantii Leviatan Design si Ubitech Constructii.
Cursul facultativ "Introducere in BIM" se adreseaza, in special, studentilor Facultatii de Constructii din anul IV, dar ofera posibilitatea de inrolare tuturor studentilor si cadrelor didactice din cadrul UPT. Tematica cursului inglobeaza subiecte precum standarele BIM si situatia adoptarii acestora in lume, rolurile din cadrul proiectelor, nivelurile de detaliere si dimensiunile BIM, BIM pentru arhitecti, ingineri, proprietari, autoritati si producatori. De asemenea, ofera o vedere de ansamblu si comentarii asupra standardului SR ISO 19650, partea 1 si 2.
 
 
Leviatan Design si Ubitech Constructii au dezvoltat intern proceduri si procese concrete de lucru conform standardului BIM, iar aplicarea lor in munca de zi cu zi le-a permis reprezentatilor celor doua companii sa exemplifice cu usurinta punerea in practica a principiilor teoretice printr-un curs modern, care contine atat partea teoretica, cat si aplicata.
***
Ubitech Constructii este o companie de constructii specializata in proiecte complexe pentru care automatizarea si digitalizarea tuturor proceselor cu implementarea la un nivel ridicat din punct de vedere atat tehnic, cat si a documentatiei metodologiei BIM, reprezinta o prioritate in vederea sporirii nivelului de eficientizare a comunicarii si cresterii calitatii executiei proiectelor. Mai multe informatii despre Ubitech Constructii sunt disponibile pe webFacebookInstagram si YouTube.
Leviatan Design este o companie de proiectare care se diferentiaza prin capacitatea sa de adaptare, sustinuta ferm de digitalizare si tehnologizare. Pornind de la un set de proceduri riguroase si o cultura organizationala solida, cu investitii mari in tehnologii si softuri de inalta performanta si training-uri pe specialitati, Leviatan Design este un exponent al ingineriei moderne. Mai multe informatii despre Leviatan Design sunt disponibile pe webFacebook
Instagram si YouTube.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
Acvatot 2019
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
rigips
strabag nivel 1
hilti
leviatan
BMI_Icopal
hidroplasto
viarom
CELCO 2020
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere