Agenda Constructiilor
Duminica, 22 Mai 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - MF: Politicile publice ale Ministerului Finantelor beneficiaza de expertiza industriei IT
MF: Politicile publice ale Ministerului Finantelor beneficiaza de expertiza industriei IT
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 21 Ian 2022 11:47
Ministrul Finantelor, Adrian Caciu, s-a intalnit joi, 20 ianuarie a.c. cu delegatia Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii (ANIS), condusa de catre Presedintele acesteia, Mihai Matei. Ministerul Finantelor continua astfel seria intalnirilor cu mediul de afaceri si consolideaza dialogul democratic necesar progresului si unui cadru legislativ propice dezvoltarii sustenabile a economiei romanesti.
S-au discutat masuri propuse de reprezentantii industriei IT pentru eficientizarea si crearea de valoare adaugata in economie. In acelasi timp, a fost prezentat impactul industriei de software si servicii IT in economia romaneasca si potentialul de dezvoltare al societatii. De asemenea, reprezentantii ANIS si ai MF au explorat posibilitatea de accelerare si eficientizare a dezvoltarii economiei prin intermediul digitalizarii si al informatizarii.
"Sunt bucuros ca Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii accepta rolul de membru al Consiliului Consultativ al ministrului Finantelor, care va contribui decisiv la proiectarea politicilor publice ale Ministerului de Finante. Membrii grupurilor de lucru sectoriale ale Consiliului vor analiza toate regimurile fiscale, inclusiv in ceea ce priveste sectorul IT, pentru a identifica masurile necesare pentru a fi valorificat la maximum potentialul si pregatirea angajatilor romani. Apoi, mult dorita digitalizare a ANAF trebuie sa se intample cat mai curand, in beneficiul cetateanului si al contribuabililor, indiferent de gradul de marime. De exemplu, in Romania, comertul electronic a inregistrat cea mai rapida crestere din Europa Centrala si de Est (CEE), iar administrarea fiscala trebuie sa integreze acestei tendinte", a subliniat Adrian Caciu, ministrul Finantelor.
De asemenea, ministrul Caciu a prezentat proiectele de digitalizare a ministerului si ANAF, precum si pasii care vor fi facuti in urmatoarea perioada pentru a implementa pachetul de masuri de digitalizare.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
leviatan
leviatan
CELCO 2020
MAKITA
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
FRONTALE
hidroplasto
hilti
ERBASU CONSTRUCT
rigips
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere