Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Iulie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - NEOGEN investeste jumatate de milion de euro in tehnologia RPA a MissionCritical
NEOGEN investeste jumatate de milion de euro in tehnologia RPA a MissionCritical
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 29 Apr 2020 16:01
Fondul de investitii Neogen Capital investeste 500.000 euro in tehnologia de automatizare a proceselor prin robotizare (RPA - Robotic Process Automation) dezvoltata de MissionCritical. Startup-ul care creeaza roboti software pentru automatizarea mai rapida a proceselor din companii este evaluat la peste 5 milioane de euro dupa aceasta runda de finantare. Investitia va fi alocata in principal pentru dezvoltarea platformei de RPA si marirea echipei operationale.
Cu tehnologia creata de MissionCritical, companiile au posibilitatea sa „recruteze”, pe langa resurse umane, si forta de munca digitala accesibila sub forma de roboti software reutilizabili. Aceasta tehnologie bazata pe inteligenta artificiala are rolul de a executa rapid diverse procese repetitive care pot fi standardizate si automatizate, cu scopul de a economisi timp pentru angajati si a le permite acestora sa se concentreze pe activitati mai complexe.
“Tratam cea mai importanta problema a industriei de RPA traditional - investitii ample si un orizont de timp incert pana in momentul in care eficientizarea proceselor incepe. Asteptarile clientilor sunt total diferite, acestia isi doresc sa poata automatiza procese de business intr-un timp scurt, iar modelul nostru de business vine in ajutorul acestora, accelerand utilizarea robotilor software in companii”, spune Mario Popescu, CEO MissionCritical.
De la resurse umane, la departamentul financiar sau la cel de marketing, tehnologia RPA este folosita in aproape toate functiunile unui business. Cu ajutorul acesteia, companiile pot configura un robot sau un software pentru manipularea datelor, pentru declansarea unor raspunsuri automate, sau pentru comunicarea cu alte sisteme digitale. Printre companiile care folosesc deja solutiile MissionCritical se numara Ana Hotels, Athénée Palace Hilton, Courtyard by Marriot sau Xerox Romania. In acelasi timp, compania are parteneriate strategice cu Bit Soft, Bittnet, Microsoft si Neogen.
“Asistam la o schimbare dramatica a procesului de munca asa cum il stiam pana acum. Companiile vor supravietui prin eficientizarea proceselor adaptandu-se din mers si punand la treaba in mod cat mai eficient si creativ toate resursele: umane si digitale. Bariera digital - nedigital este din ce in ce mai subtire. Ca sa supravietuiesti trebuie sa folosesti tehnologia”, a precizat Calin Fusu, CEO Neogen.
”Viziunea noastra este sa eficientizam si sa automatizam procesele de lucru ale companiilor. Bazandu-ne pe Machine Learning si Artificial Intelligence, deschidem drumul unei noi industrii, mai simplu de inteles, care va revolutiona modul in care noi, oamenii, suntem obisnuiti sa muncim”, completeaza George Haber, partener si membru al board-ului MissionCritical, responsabil de dezvoltarea companiei in Asia si US.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19VideoConfAC-iulbluebeamACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
rigips
Acvatot 2019
CELCO 2020
elmas 2017

Parteneri

hilti
HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere