Agenda Constructiilor
Vineri, 19 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - PROCESIO faciliteaza conectarea companiilor la e-Factura in maximum 3 zile
PROCESIO faciliteaza conectarea companiilor la e-Factura in maximum 3 zile
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 01 Iul 2022 11:21
Conform Legii 139/2022 pentru aprobarea OUG 120/2021, de maine, facturile trebuie emise obligatoriu in format electronic si transmise prin sistemul national RO e-Factura, in relatia cu institutiile si companiile de stat. In acest context, companiile care desfasoara activitati comerciale de tip B2G (business-to-government), sunt nevoite sa adopte diverse solutii tehnice pentru a se conforma cu legislatia.
Ringhel sprijina firmele in acest demers oferindu-le solutia tehnica potrivita de integrare cu e-Factura, care respecta regulile generale de transmitere, receptionare si prelucrare a facturii electronice.
Mihai Darzan, CEO Ringhel: „Companiile nu trebuie sa faca integrari specifice pentru a se conforma legislatiei si nici sa dezvolte software. Tot ce trebuie sa faca este sa ofere acces la platforma de facturare sau sistemul ERP utilizate, de integrarea cu e-Factura ocupandu-se echipa Procesio. Mai exact, prin tehnologia Procesio, asiguram conexiunea dintre companie si sistemul national e-Factura intr-un interval de 1-3 zile, indiferent de industria in care activeaza.”
Procesio este o platforma no/low-code si full code dezvoltata de compania Ringhel. Tehnologia Procesio este creata pentru companii care au nevoie sa construiasca automatizari si integrari personalizate sau sa proceseze date, rapid, cu costuri foarte reduse, indiferent de industrie - de la energie, logistica, e-commerce, insurance, finance & accounting - vizand toate departamentele, cu use-case-uri intr-un spectru larg.
Unicitatea Procesio vine din flexibilitatea si usurinta cu care poti aplica tehnologia la orice proces, oferind o experienta de utilizare premium si o curba de invatare minima.
Procesio este totodata una dintre tehnologiile romanesti preferate de investitori, in 2021 reusind sa atraga finantari totale de 1,3 milioane euro pentru dezvoltare. Printre clientii actuali ai Procesio se numara companii precum e-on, Engie, Veolia, CEZ, Electrica Furnizare si altele.
 
VideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
CELCO 2020
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
viarom
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
leviatan
hilti
leviatan
FRONTALE
BMI_Icopal
rigips
MAKITA
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere