Agenda Constructiilor
Vineri, 30 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SENIOR Software implementeaza de la distanta sisteme de automatizarea afacerii
SENIOR Software implementeaza de la distanta sisteme de automatizarea afacerii
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 08 Mai 2020 16:15
In perioada restrictiilor impuse de autoritati, Senior Software ofera posibilitatea implementarii de la distanta a sistemelor pentru automatizarea afacerii, disponibile in portofoliu. Pro Activ este prima companie care a beneficiat de o implementare software 100% remote, observand deja primele rezultate ale automatizarii: control, trasabilitate si securizarea businessului.
Echipa Senior Software respecta restrictiile de distantare si isi continua activitatea la capacitate maxima, oferind posibilitatea de a implementa de la distanta solutii pentru managementul afacerilor.
“In aceasta perioada, am observat o diferenta extraordinara de atitudine fata de criza din 2008, cand firmele blocau orice investitie si manifestau o atitudine 100% defensiva. Acum ma bucur sa vad ca multe companii se adapteaza, sunt active, cauta solutii pentru a merge mai departe si pentru a evolua. Suntem incantati sa colaboram cu echipe manageriale care au inteles utilitatea unui sistem informatic capabil sa asigure comunicarea la distanta si un grad mare de automatizare a proceselor de business, mai ales acum si in perioada care urmeaza, si nu dau inapoi in procesul de implementare. In prezent, avem toata echipa de implementare ocupata”, a detaliat Daniel Toma, Director General Senior Software.
Cu o cifra de afaceri de 13 milioane de euro si peste 400 de clienti, Pro Activ este prima companie din portofoliul Senior Software care a beneficiat de o implementare de soft 100% de la distanta. Solutiile alese de distribuitorul de materiale de constructii sunt SeniorERP - pentru gestionarea resurselor, SeniorVisualBI - pentru analiza datelor si HR - pentru managementul resursei umane.
Perioada implementarii a coincis cu masurile determinate de starea de urgenta, echipa Pro Activ considerand cu atat mai mult ca este timpul sa investeasca in softuri care sa ofere claritate asupra directiei de business pe care trebuie sa o urmeze.
“E clar ca Senior Software are toate toolurile necesare pentru a realiza o implementare de la distanta, inclusiv know-how-ul, o echipa de oameni profesionisti, foarte bine pregatiti. Suntem extrem de incantati de alegerea facuta, iar faptul ca implementarea s-a realizat remote nu a ingreunat sub nicio forma comunicarea dintre Pro Activ si Senior Software. E ca si cum echipa ar fi aici si nu avem niciun fel de bariera sau de sincopa. Solutiile alese sunt vitale pentru adaptarea la dinamica pietei”, a declarat Alin Ionescu, Directorul Executiv S.C. Pro Activ.
La numai cateva zile dupa Go Live, compania a observat primele rezultate, printre care se numara: securizarea afacerii, trasabilitate, vizibilitate si control asupra resurselor si operatiunilor.
“Zona de control este esentiala si softul ne ajuta sa avem control de la A la Z. Nu mai avem vulnerabilitatile pe care le aveam inainte cu vechiul soft si acest lucru, pentru mine, este fabulos pentru ca ma pot concentra 100% pe agenda de business. Alte imbunatatiri pe care le-am observat tin de trasabilitate si de securizarea businessului.
In continuare, ma astept sa observ o crestere profesionala a angajatilor, un randament net superior si o crestere a profitabilitatii. Datorita integrarii tuturor informatiilor si a datelor clare vom gandi mai eficient si vom avea analize de date mai bune care ne vor oferi foarte multe raspunsuri pe care in trecut nu le aveam”, a mentionat Directorul Executiv S.C. Pro Activ.
Investitia in softuri de automatizare a venit din dorinta distribuitorului de a obtine, printre altele, vizibilitate si control de la distanta asupra operatiunilor, dar si o mai buna gestionare a resurselor, aspecte care nu puteau fi rezolvate cu vechiul soft.
“Pana sa rulam programul de la Senior Software nu aveam vizibilitate in actiunile pe care le intreprindeam. Mai exact, vorbesc aici din punct de vedere KPI, de monitorizare la nivel de functie / individ / departament.
Nu poti sa faci saltul calitativ in business daca nu ai armele necesare, iar Senior Software pentru Pro Activ este arma de care aveam nevoie pentru a face diferenta intre noi si ceilalti jucatori de pe piata. Este toolul complet si se identifica cu “ADN-ul” nostru. Go Live-ul, pentru noi, a fost ziua in care am intrat intr-o alta etapa, intr-un alt nivel”, a completat Alin Ionescu.
Pachetul de solutii cu Senior Software include o gama larga de functionalitati si beneficii, printre care:
- Eliminarea activitatilor repetitive si reducerea erorilor umane
- Planificare si gestionare optima a resurselor din companie
- Vizibilitate asupra fluxului de lucru, asupra fortei de lucru si nu numai
- Control asupra activitatilor si trasabilitate completa
- Posibilitatea de a edita si completa date despre clienti de la distanta
- Adaugare de comenzi, emitere de chitante si facturi
- Acuratete in transmiterea si prelucrarea datelor datorita integrarii dintre sisteme
- Realizare de operatiuni de receptie, retur, livrare sau inventariere
- Vizualizarea de oriunde a rapoartelor si dashboardurilor privind activitatea desfasurata
- Acces oricand si de oriunde la informatii despre clienti, stocuri si nu numai
- Realizarea de analize KPI si rapoarte detaliate, bazate pe date reale
- Gestionarea performantei si a obiectivelor fiecarui angajat in parte si automatizarea feedbackului si a proceselor de evaluare
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKCOVID-19elmas_1octALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
hilti
Acvatot 2019
rigips
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
AICPS_30
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere