Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SIXENSE: Crestere de 78% a afacerilor din 2022, la aproape un milion de euro
SIXENSE: Crestere de 78% a afacerilor din 2022, la aproape un milion de euro
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 09 Feb 2023 11:53
Sixense Romania, companie specializata in solutii de monitorizare a comportarii constructiilor in timp, a incheiat anul 2022 cu afaceri totale de aproximativ 950.000 de euro, in crestere cu 78% fata de anul anterior. Cresterea cifrei de afaceri a companiei, ce ofera servicii de nisa cu o importanta componenta digitala in industria de constructii din Romania, s-a produs in conditii de profitabilitate.
Unul dintre factorii care au dus la cresterea business-ului Sixense Romania in 2022 a fost implicarea mai mare in proiecte publice. Aproximativ 60% din cifra de afaceri a companiei anul trecut a provenit din servicii oferite in proiecte de infrastructura de transport, unde Sixense Romania monitorizeaza atat proiecte de autostrada, cat si poduri. Proiecte cum ar fi: Lot 3 Autostrada Lugoj-Deva, Podul nou Agigea, Pod Ulmeni sau Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf sunt cateva dintre cele mai reprezentative din portofoliul curent al companiei, din categoria de infrastructura.
De asemenea, un alt aspect care a contribuit la cresterea cifrei de afaceri a fost extinderea echipei si a activitatii la nivel national. In prezent, compania poate deservi nevoi ale gestionarilor de infrastructura sau ale dezvoltatorilor si investitorilor privati atat in Bucuresti, cat si in zona de vest si de nord a tarii (Cluj si Iasi).
Sixense Romania ofera servicii si solutii digitale pentru sanatatea mediului construit, plasandu-se la intersectia dintre doua domenii: inginerie si tehnologie. Ca urmare, cele mai accesate servicii ale companiei in 2022 au fost: monitorizarea automatizata in timp real, testarea si monitorizarea podurilor, respectiv inspectarile structurale.
„Chiar daca anul 2022 a fost unul cu multe provocari in industria constructiilor, interesul pentru serviciile de urmarire in timp a constructiilor a crescut foarte mult. De asemenea, remarc si deschiderea fata de utilizarea de solutii digitale in acest sens si fata de monitorizarea constructiilor pe toata durata de viata, nu doar in etapa de executie. Desi a fost un an marcat de cresterea costurilor la echipamente sau de blocarea anumitor investitii rezidentiale si office in Capitala, sunt de parere ca preocuparea pentru sanatatea structurala a proiectelor de constructii este tot mai mare si are nevoie de specialisti bine pregatiti, care sa stie cum sa o traduca in solutii moderne, performante, ce eficientizeaza bugete pe termen lung”, a declarat Mariana Garstea, Director General Sixense Romania.
Pentru anul 2023, compania isi propune pastrarea ritmului de crestere, concomitent cu dezvoltarea business-ului prin digitalizarea proceselor operationale, investitii in echipamente de monitorizare geotehnica si structurala si, nu in ultimul rand, pregatirea continua a echipei sale de specialisti.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
top 500
Acvatot 2019
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
top 500
concelex
viarom
strabag nivel 1
noark
CDS
FRONTALE
leviatan
Ubitech
MAKITA
rigips
top 500

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu