Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SIXENSE primeste autorizatie ca laborator de analize si incercari in constructii
SIXENSE primeste autorizatie ca laborator de analize si incercari in constructii
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 23 Mai 2023 11:08
Sixense Romania, companie specializata in solutii de monitorizare a comportarii constructiilor in timp, parte din Sixense Group, primeste oficial autorizatia ca laborator de analize si incercari in constructii. Prin aceasta autorizare, compania garanteaza expertiza si nivelul de calitate oferit deja prin serviciile sale de monitorizare geotehnica si structurala.
Autorizarea Sixense Romania ca laborator de analize si incercari in constructii (conform standardului ISO/IEC 17025) presupune o garantie de calitate pe 3 arii importante din activitatea companiei: acustica si vibratii, geotehnica si teren de fundare, respectiv incercari pentru expertizarea constructiilor.
In acest fel, Sixense Romania devine sigura companie care are un laborator autorizat dedicat exclusiv monitorizarii structurale si geotehnice.
Autorizarea, obtinuta in urma unui proces complex de auditare realizat de Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC), este un demers suplimentar initiat de companie, atat pentru a se alinia legislatiei actuale, indeplinind toate criteriile de eligibilitate din licitatiile publice sau solicitate de proiectanti, cat si pentru a garanta nivelul de calitate a serviciilor Sixense pe piata din Romania.
„Cresterea standardelor in activitatea noastra este un subiect care ne-a preocupat dintotdeauna. Si, pentru ca ne dorim sa ne aliniem intotdeauna noilor standarde si norme de calitate, am ales sa ne autorizam ca laborator de analize si incercari in constructii. Aceasta autorizare inseamna pentru noi confirmarea nivelului inalt al serviciilor oferite si o garantie suplimentara pentru parteneriatele in care vom intra de acum inainte. In plus, cred foarte mult ca o astfel de autorizare seteaza un anumit nivel de calitate obligatoriu, date fiind cerintele stricte din Noul Cod al Teritoriului, Urbanismului si Constructiilor (CATUC), care va intra cat de curand in vigoare”, a explicat Mariana Garstea, CEO Sixense Romania.
Misiunea Sixense Romania este sa optimizeze si sa prelungeasca durata de viata a mediului construit, prin expertiza integrata si solutii digitale personalizate si inovatoare, fiind in stransa colaborare cu dezvoltatori, proiectanti, consultanti, gestionari de infrastructura si alti profesionisti in constructii.
Compania ofera tehnologii de instrumentare si monitorizare a riscurilor structurale si geotehnice asociate santierelor, precum si inginerie specializata pentru diagnosticarea, protectia si intretinerea activelor (asset management) si platforme informatice digitale.
Printre proiectele din portofoliul companiei se numara: Prima sectiune - Linia de Metrou 5 Bucuresti, Tunelele Danes si Sighisoara, Linia de metrou 4 Bucuresti, Lot 3 Autostrada Lugoj-Deva, Pod nou Agigea, Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf, Stadionul de fotbal Steaua, Pod Tarnava, Pod Ulmeni, Neo Floreasca Lake, Aviatiei Tower, The Light, Millo 6, Tandem, Sema Park, Tiriac Tower, Ana Tower, Green Court C s.a.
Compania are activitate atat in Bucuresti, cat si in alte centre importante din Romania, cum ar fi Cluj si Iasi. Sixense Romania este si membru co-fondator al Asociatiei Profesionale de Monitorizare Geotehnica si Structurala (APMGS), iar in 2022, a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 1 milion de euro, in crestere cu 78% fata de anul anterior.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
top 500
MAKITA
Ubitech
noark
ERBASU CONSTRUCT
rigips
top 500
concelex
top 500
Acvatot 2019
viarom
CONCEPT STRUCTURE
CDS
quadratum
FRONTALE
strabag nivel 1
leviatan
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu