Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - TARA Interactive estimeaza o crestere de 60% a cifrei de afaceri din acest an
TARA Interactive estimeaza o crestere de 60% a cifrei de afaceri din acest an
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 13 Mar 2023 13:11
Compania romaneasca de dezvoltare de software TARA Interactive a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de peste 1 milion de euro, in crestere cu aproximativ 20% fata de 2022. Pentru anul acesta, estimeaza o crestere organica a business-ului, cu peste 60%, pe fondul cererii mai mari pe zona de digitalizare si odata cu amplificarea nevoii de automatizare.
Companiile care activeaza in industriile in care forta de munca este insuficienta, precum logistica si retail, si care implica multa munca repetitiva, sunt cele care vor investi anul acesta cu precadere in proiecte de automatizare si digitalizare, potrivit analizei TARA Interactive.
„Investitiile in aceasta directie nu tin de o industrie anume, ci de dimensiunea companiilor, de maturitatea businessului si de nevoia de a gasi solutii reale la probleme precum lipsa de personal sau eficientizarea proceselor. Spre deosebire de ultimii doi ani, in 2023 observam o presiune mai mare pe companii in directia automatizarii proceselor. Schimbarile legislative, viteza avansului tehnologic, nevoia de a face fata concurentei si modificarilor socio-economice forteaza liderii de companii sa gaseasca noi modele de monetizare si modele de business pentru a crea valoare mai mare si a ramane pe piata”, spune Vlad Lepadatu, Managing Partner la TARA Interactive.
Compania vizeaza pentru 2023 o prezenta mai mare pe piata de software internationala, in special, prin extinderea portofoliului de clienti in SUA si in Europa, dar si cresterea numarului de angajati, atat la biroul din Bucuresti, cat si la cel din Chisinau, si consolidarea pozitiei in randul angajatilor actuali si viitori, ca organizatie prielnica in care merita sa lucrezi si sa te dezvolti.
In 2023, compania va continua pe directia stabilita anul trecut si se va axa pe o mai buna acoperire a industriilor de fintech, eCommerce, logistica si retail, cu accent pe zonele de automatizare a proceselor, robotizare, inteligenta artificiala si procesare de informatii de tip Big Data.
„In aceasta directie, pentru Web, utilizam tehnologii variate de backend precum .Net Core, Node.js, Go, PHP, Java, si tehnologii de frontend ca Vue.js, React. De asemenea, dezvoltam aplicatii desktop in .Net, si aplicatii mobile in React Native. Avem experienta in tehnologii Blockchain, AI, roboti de automatizare si integrari de sisteme complexe”, mai spune Vlad Lepadatu.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
Acvatot 2019
ness project
noark
viarom
FRONTALE
MAKITA
theda mar
Ubitech
CDS
rigips
CONCEPT STRUCTURE
concelex
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
top 500
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander