Agenda Constructiilor
Luni, 06 Iulie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - DEDEMAN sprijina crearea a 10 HUB-uri de imprimare 3D in 8 orase din tara
DEDEMAN sprijina crearea a 10 HUB-uri de imprimare 3D in 8 orase din tara
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 01 Nov 2017 12:48
Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, sprijina crearea a 10 HUB-uri de imprimare 3D in 8 orase din tara, prin dotarea lor cu imprimante 3D si finantarea partiala a training-urilor pentru profesorii coordonatori.
Sub numele „3DUTECH - Modeleaza viitorul. Printeaza-l 3D” campania sustinuta de Dedeman si ECDL, alaturi de Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania si Ministerul Educatiei isi propune sa creeze noua generatie de specialisti in printarea 3D, printr-un proiect dedicat elevilor si profesorii din Romania. Hub-urile de printare 3D vor intra in functiune in:
- Bucuresti la Colegiul Tehnic Mecanic „Grivita”, Colegiul National „Elena Cuza” si ECDL EduHub din Veranda Mall
- Bacau la Colegiul National „Ferdinand I”
- Oradea la Colegiul National „Mihai Eminescu”
- Timisoara la Colegiul National „Constantin Diaconovici Loga”
- Suceava la Colegiul National „Eudoxiu Hurmuzachi” - Radauti
- Brasov la Colegiul National „Unirea”
- Ramnicu Valcea la Colegiul National de Informatica „Matei Basarab”
- Tulcea la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret”.
Printarea 3D a deschis calea unei noi revolutii industriale, care va schimba lumea pe care o stim azi. In acelasi timp, printarea 3D da nastere unor noi meserii ce presupun un anumit set de cunostinte. Dedeman si ECDL ROMANIA isi doresc sa faca parte din aceasta revolutie si sa sustina tinerii din Romania in dobandirea abilitatilor de printare 3D. Prin intermediul campaniei “3DUTECH. Modeleaza viitorul. Printeaza-l 3D!”, 20 de profesori si 200 de elevi din licee din Romania vor avea oportunitatea sa-si dobandeasca certificarea de printare 3D, certificare recunoscuta international.
„Inovatiile in tehnologie ne aduc tot mai aproape de concepte care in urma cu doar cativa ani pareau de domeniul fantasticului. Pentru a valorifica la maxim potentialul acestor noi tehnologii trebuie sa intelegem valoarea lor dincolo de aspectul recreativ. Ne-am alaturat acestei campanii pentru a incuraja si a sprijini educarea noilor generatii in spiritul dezvoltarii de competente relevante pentru meseriile viitorului”, - Dragos Paval, Presedintele companiei Dedeman.
In plus, “3DUTECH” ii provoaca pe elevii si profesorii participanti la o serie de concursuri, care vor premia cele mai inovative idei antreprenoriale dezvoltate de liceeni (Antreprenor 3D), cele mai inedite obiecte functionale realizate la imprimantele 3D (3D for Life) si cele mai bune idei de proiecte sau activitati care sa integreze imprimantele 3D in procesul de invatare (Teach for Future). Campania „3DUTECH - Modeleaza viitorul. Printeaza-l 3D” nu este singurul proiect dedicat educatiei in care Dedeman s-a implicat de-a lungul timpului. Pentru mai multe detalii despre celelalte proiecte sprijinite de Dedeman, puteti accesa site-ul Dedeman, categoria Responsabilitate Sociala/Planuri de Bine pentru Educatie (www.dedeman.ro/planuri-de-bine-pentru-educatie.html)
 
VideoConfAC-iulbluebeamCOVID-19ACADTeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
elmas 2017
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
hilti
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
ef-de-n
AHK 2018
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere