Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - EuropaProperty: BOG’ART a primit premiul Professional Service Provider 2018
EuropaProperty: BOG’ART a primit premiul Professional Service Provider 2018
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 02 Apr 2019 07:04
La evenimentul South Eastern Europe Real Estate Awards 2018, firma Bog’Art a fost recunoscuta de catre EuropaProperty pentru livrarea celor mai bune servicii din industrie, in special pentru serviciile de contractant general. Acesta este al doilea an in care Bog’Art primeste acest premiu, informeaza un comunicat al companiei specializate in servicii de antrepriza in constructii, dat publicitatii la finele lunii martie a.c.
Astfel, EuropaProperty a finalizat cu succes cea de-a 14-a editie a premiilor anuale SEE Real Estate, la hotelul Radisson Blu din Bucuresti. Potrivit organizatorilor, gala premiilor a reprezentat un mare succes si a fost bine primita de toti castigatorii si de invitatii acestora.
Cea de-a 14-a editie anuala a premiilor SEE Real Estate pentru anul 2018 a avut loc in fata unui auditoriu entuziast. Evenimentul a reunit cativa dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din regiune, mai multi investitori si profesionisti ai pietei de profil, care au asistat, intr-un cadru festiv, la decernarea celor 25 de distinctii acordate de EuropaProperty.
Premiile „Compania Anului” au fost inmanate unor dezvoltatori de top, investitori si furnizori de servicii profesionale din Europa de Sud-Est, prin intermediul acestora fiind evidentiate activitatea si realizarile companiilor respective de-a lungul lui 2018. Criteriile de acordare a premiilor sunt reprezentate de: contributia de ansamblu a competitorilor la dezvoltarea pietei, calitatea serviciilor asigurate clientilor, capacitatea de inovare (cu impact asupra pietei), succesul comercial, atributele de lider si gradul de penetrare a pietei.
„Calitatea si numarul nominalizarilor pentru evenimentul din acest an au sugerat ca exista deja operatori de top, cu putere financiara si servicii deosebite, pe pietele imobiliare din regiune, mai ales ca unele companii si-au adjudecat mai multe premii. In aceasta situatie se afla AFI Europe, considerat de altfel a fi cel mai mare dezvoltator din Europa Centrala si de Est (SEE), care si-a adjudecat cinci premii, inclusiv o serie de distinctii doar pentru dezvoltatori, la categoriile de imobile rezidentiale, retail si de birouri. De asemenea, dezvoltatorul a castigat cateva premii pentru proiecte, unul pentru AFI Tech Park 1, la categoria proiect de imobil de birouri extrem de competitiv si proiectul viitor al anului, pentru dezvoltarea anticipata, cu utilizare mixta, AFI Brasov (in al saselea cel mai mare oras din Romania)”, subliniaza organizatorii.
Castigatorii premiului „Proiectul Anului” au fost evaluati in functie de calitatea designului, eficienta cladirii, calitatea amplasamentului, preocuparile legate de mediu si succesul comercial. In acest fel, juriul a decis ca proiectul de imobilul cu functiuni de retail al anului, care va primi distinctia la aceasta categorie, este Drumul Taberelor (dezvoltat de catre Ceetrus), iar CTPark Bucuresti West a fost votat cel mai bun proiect industrial. De asemenea, dezvoltatorul CTP si-a adjudecat premiul Industrial Developer.
Deja celebrul hotel Hilton Garden Inn din Capitala, aflat sub egida Apex Alliance, a castigat cateva premii la categoria proiectelor de dezvoltare si renovare a hoteliera, iar pe segmentul rezidential, premiul „Proiectul Rezidential al Anului” a revenit obiectivului ONE Charles de Gaulle – Bucuresti, un proiect ce apartine companiei One United Properties.
In acelasi timp, in domeniul investitiilor imobiliare – si nu numai, care compania de comert cu amanuntul Dedeman a fost recunoscuta de juriu pentru achizitia proiectului The Bridge, de la dezvoltatorul Forte Partners. Aceasta tranzactie reprezinta, de fapt, un semn al maturitatii si profunzimii pietei imobiliare din Romania. La randul sau, Globalworth a fost desemnat „Investitorul Anului”.
Personalitati si companii de top – la categoria „Profesionistul Anului”
La categoria Profesionistul Anului, Eric Assimakopoulos, de la Revetas Capital, a primit un premiu din partea juriului. Revetas Capital este o societate specializata in management imobiliar, care se focalizeaza in prezent asupra economiilor emergente din tarile SEE. Una dintre cele mai mari realizari ale acestei firme, in anul 2018, a fost constituita de preluarea companiei TriGranit de la TPG Real Estate, platforma imobiliara a companiei globale de active alternative TPG.
Accentuand interesul pentru sectorul de retail din regiunea SEE, mai multi operatori-cheie au pietei de retail si-au adjudecat premii. La categoria respectiva, s-a distins compania nou-intrata pe piata AC & Co, din Turcia, care a devenit „Retailerul de Moda al Anului”, pentru ca a deschis patru magazine in Romania, la nivelul lui 2018 si are planuri de extindere in intreaga regiune. Distinctia „Retailerul Specializat” a fost acordata companiei Miele, iar premiul denumit „Retailerul F&B” a fost primit de marca Starbucks, de la Amrest. Premiile „Comerciantul cu Amanuntul al Anului” au fost revenit companiilor de retail active in intreaga regiune, pe baza unor criterii ca: inovatia cu impact asupra pietei, expansiunea prin investitii, contributia la dezvoltarea pietei, cota reala de piata, conceptul si designul magazinelor si succesul comercial.
Alti castigatori importanti ai premiilor acordate la gala SEE Real Estate Awards, de la Radisson Blu Hotel – Bucuresti, sunt reprezentati de UniCredit (Banca Anului) si firma de consultanta imobiliara internationala CBRE (Agentia Anului). La randul sau, OPTIM Project Management a fost recunoscuta de juriu pentru extinderea afacerii sale in Romania si a castigat doua premii la categoriile de arhitectura si management de proiect. Nu in ultimul rand, antreprenorul de constructii Bog'Art si-a adjudecat premiul „Furnizorul de Servicii Profesionale al Anului”, Cushman & Wakefield Echinox a primit distinctia pentru „Echipa de Management al Proprietatilor a Anului”, iar premiul pentru „Biroul de Avocatura al Anului” s-a indreptat catre Wolf Thiess.
In motivarea juriului, ce a stat la baza acordarii premiului pentru Bog'Art, se arata ca „aceasta companie de constructii din Bucuresti, Romania, asigura servicii integrate in ramura de constructii si este un lider de piata recunoscut in domeniul antreprenoriatului general pentru proiecte imobiliare de mari dimensiuni. Bog'Art este un antreprenor renumit pentru livrarea proiectelor imobiliare de referinta care necesita solutii tehnice complexe si inovatoare la cele mai inalte standarde de calitate. Cu manageri de top si personal calificat, Bog'Art atinge standardele internationale in procesele de constructie, pastrand in acelasi timp know-how-ul local si adaptabilitatea/ versatilitatea necesare specificului pietei autohtone”. Pentru mai multe detalii despre gala si fiecare castigator in parte, click aici!
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
concelex
strabag nivel 1
leviatan
Ubitech
siniat
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
quadratum
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
rigips
theda mar
noark
Acvatot 2019
viarom
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander