Agenda Constructiilor
Sambata, 21 Iulie 2018
SAMSUNG 360
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - EVENIMENT: Real Estate & Construction Forum are loc pe 8 noiembrie
EVENIMENT: Real Estate & Construction Forum are loc pe 8 noiembrie
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 27 Oct 2017 10:07
BusinessMark anunta organizarea evenimentului "Real Estate & Construction Forum”, ce va avea loc pe 8 noiembrie la Hotel Radisson Blu, in Bucuresti. Cei mai importanti reprezentanti din domeniu dezbat bilantul pietei imobiliare in 2017 si perspectivele pentru anul urmator pe fiecare segment: office, retail, rezidential, industrial si logistic.
In cadrul celor doua sesiuni, derulate sub titulaturile "Office - Retail - Constructii" si "Rezidential - Industrial & logistic - Constructii", vor fi dezbatute subiecte de interes, pornind de la urmatoarele aspecte: bilantul pietei de birouri in anul 2017 si perspectivele pentru anul urmator, solutii de sustenabilitate de ultima generatie, pozitionarea Romaniei fata de celelalte piete din regiune, provocari pe piata de retail din Romania, fuziuni si achizitii pe piata real estate, evolutia actuala a sectorului rezidential si asteptarile pentru 2018, premisele pietei de proprietati industriale si logistice, contextul pietei locale de constructii, trendurile pe care le urmeaza piata si sectoarele cu cea mai buna crestere, analiza pietei de bricolaj, strategii de marketing in domeniul imobiliar, aspecte fiscale si legislative specifice pietei imobiliare.
"Real Estate & Construction Forum a devenit un eveniment de referinta atat pentru mediul de afaceri, cat mai ales pentru piata imobiliara si de constructii. La cea de-a cincea editie, ne face placere sa cream un grup de dezbatere solid, format din specialisti de renume si cu influenta in domeniu. Impreuna ne vom concentra asupra principalelor provocari ale pietei, aflata intr-o continua expansiune, si vom oferi solutii strategice pentru un sector important in dezvoltarea Romaniei", a declarat Dan Popescu, Managing Partner al BusinessMark.
 
Cea de-a cincea editie a evenimentului reuneste invitati din cele mai mari companii de profil din Romania:
•       FLORIN FURDUI, Country Manager, Portland Trust
•       DIMITRIS PERGAMALIS, Head of Construction and Development, Globalworth Real Estate Investments Ltd.
•       TATIAN DIACONU, CEO, Immochan Romania
•       SANZIANA PARDHAN,Country Head, P3 Romania
•       ALEXANDROS IGNATIADIS, Co-fondator, Octagon Contracting & Engineering
•       MADALINA COJOCARU,Partner, Office Agency Cushman & Wakefield Echinox
•       GEO MARGESCU, Co-Founder & CEO, Forte Partners
•       MELINDA REIKLI,Country Manager Romania, S+B Gruppe
•       BARTOSZ PUZDROWSKI, CEO, Impact Developer & Contractor
•       DANIEL MOREANU, Managing Partner, Moreanu Law
•       ANA DUMITRACHE,Co-Country Head, CTP Romania
•       MAURICIO MESA GOMEZ,Director General, Cordia Romania (Futureal Group)
•       ANDREI POGONARU,Partner, Central European Financial Services S.A.
 
Discutia va fi moderata de catre LAURENTIU LAZAR, Senior Partner, Colliers International Romania si MIHAI PATRULESCU, Senior Associate, Investment Services, Colliers International Romania.
Evenimentul se adreseaza investitorilor pe piata imobiliara, dezvoltatorilor imobiliari, agentiilor imobiliare si brokerilor, companiilor de constructii si consultanta, birourilor de arhitectura, furnizorilor de materiale de constructii si tehnologii, comerciantilor de materiale de constructii, societatilor de avocatura si tuturor expertilor in domeniu.
Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
***
BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B si pune la dispozitia clientilor sai modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta in mod direct cu mediul de afaceri si de a crea oportunitati de parteneriat strategic, atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Romeps

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 135 (Iunie-Iulie 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023