Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - IEAS 2013: Prognoze pozitive privind afacerile Schneider Electric, in 2013
IEAS 2013: Prognoze pozitive privind afacerile Schneider Electric, in 2013
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 12 Sep 2013 12:14
Schneider Electric Romania, subsidiara locala a holdingului francez omonim, estimeaza o crestere a afacerilor aferente anului in curs. Potrivit datelor oficiale publicate pe portalul Ministerului Finantelor Publice, vanzarile totale raportate de companie in 2012 s-au cifrat la aproximativ 192 milioane de lei, in crestere cu 6,5% fata de nivelul din 2011. Recent, Schneider Electric Romania s-a implicat in optimizarea distributiei energiei electrice in cadrul centrului de afaceri Willbrook Platinum Business & Convention Center, din Bucuresti. Compania a furnizat solutii moderne si eficiente pentru distributia electrica in cele doua cladiri ale ansamblului si suport tehnic pentru dezvoltator. "Pentru tablourile electrice, am furnizat sisteme functionale Prisma P si Prisma G, iar pentru distributia electrica din ansamblu, am ales solutia cu bare capsulate Canalis, asigurand un nivel maxim de siguranta si flexibilitate. Toate aceste solutii sunt testate in conformitate cu cele mai recente standarde in vigoare din domeniu", a declarat Saulo Spaolanse, presedintele Schneider Electric Romania.
 
Solutii integrate pentru optimizarea distributiei electrice la Willbrook Platinum Center
La nivelul tablourilor electrice generale din cadrul Willbrook Platinum Business & Convention Center, exista un sistem de anclansare automata a rezervei pentru asigurarea continuitatii alimentarii cu energie electrica a consumatorilor, controlat de un automat programabil Schneider Electric de tip M340. Solutia a constat si in implementarea unui sistem de monitorizare a parametrilor electrici ai instalatiei (curent, tensiune, putere, energie), realizat cu o consola de afisare de tip Magelis XBTGT4230, amplasata pe panoul frontal al tabloului, care afiseaza starea sosirilor si a cuplelor si inregistreaza un istoric al defectelor si al evenimentelor din instalatie. Distributia de energie electrica in acest ansamblu de cladiri este realizata prin intermediul solutiei cu bare capsulate Canalis, de la Schneider Electric. "Implementarea unitara, de catre acelasi furnizor, a solutiilor pentru distributie si pentru tablourile electrice din intregul ansamblu confera beneficiarului siguranta unei functionari corecte din punct de vedere al selectivitatii protectiilor si garantia continuitatii in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica", a mai spus Saulo Spaolanse.
***
La nivel de grup, Schneider Electric a raportat, pentru primele sase luni ale anului in curs, o crestere cu 0,1% a cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada din 2012, pana la 11,4 miliarde euro. Pentru informatii suplimentare, www.schneider-electric.ro
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
CDS
rigips
strabag nivel 1
quadratum
theda mar
FRONTALE
concelex
leviatan
noark
Ubitech
viarom
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
ness project

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander