Agenda Constructiilor
Miercuri, 02 Decembrie 2020
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - TeraSteel lanseaza sistemul de hale metalice Lead ce ajuta la certificarea BREEAM
TeraSteel lanseaza sistemul de hale metalice Lead ce ajuta la certificarea BREEAM
Hale & Structuri metalice Publicat de Stelian DINCA 21 Oct 2019 14:52
TeraSteel, unul dintre principalii producatori de panouri sandwich si structuri zincate usoare din Europa Centrala si de Est, a lansat Lead - un nou concept de hala metalica.
„Exista o tendinta clara in ceea ce priveste constructia de cladiri sustenabile, iar noi acordam o atentie deosebita produselor noastre si impactului pe care acestea il au asupra mediului inconjurator. Lead by TeraSteel este o solutie personalizata, care propune crearea cladirilor moderne, pregatite pentru viitor. Lead inseamna cladiri sustenabile si reutilizabile, care plaseaza durabilitatea, eficienta energetica si oamenii in centrul proiectarii. Venim, astfel, in intampinarea nevoilor clientilor nostri si ne aliniem trendului pietei internationale. Hala metalica Lead by TeraSteel inseamna reducerea amprentei de carbon, eficienta energetica superioara, o mai mare rezistenta la factorii externi, rezistenta la foc, optimizarea costurilor prin etanseitate superioara si posibilitatea de reutilizare a elementelor la relocare. Beneficiarii cladirilor Lead vor fi cu un pas mai aproape de obtinerea certificarii BREEAM si LEED4”, a declarat Cosmin Patroiu, CEO TeraSteel.
Cladirile viitorului vor avea un consum de energie egal cu zero, iar in ultimii ani eforturile producatorilor de materiale de constructii au fost concentrate in directia dezvoltarii de materiale sustenabile. Decizia TeraSteel de a lansa Lead este in linie cu directiva privind performanta energetica a cladirilor, adoptata de Uniunea Europeana, care prevede ca, pana la 31 decembrie 2020, toate cladirile noi sa aiba un consum de energie aproape egal cu zero.
Panourile termoizolante Lead sunt realizate cu ajutorul unei tehnologii speciale care permite o etansietate superioara si o economie de pana la 20% a consumului de energie, in comparatie cu media pietei. Produsele care au la baza tehnologia Lead le ofera beneficiarilor cladirilor posibilitatea de a obtine certificari BREEAM (BRE Environmental Assessment Method) si/sau LEED4, cele mai populare standarde de evaluare a performantei ecologice a cladirilor.
Printre alte beneficii ale sistemului Lead se numara: relocarea usoara a constructiei, garantia extinsa a materialelor, economia de pana la 20% a consumului de energie, fata de media pietei, datorita etanseitatii superioare. Nu in ultimul rand, pachetul Lead se remarca printr-o protectie anticoroziva excelenta, reducerea scurgerii de zinc in soluri datorita protectiei superioare din aliajul magneziu-aluminiu-zinc si este conform cu standardul european REACH.
Produsele TeraSteel sunt realizate in fabricile din Romania si Serbia. Fabricile din tara noastra sunt situate in Parcul Industrial TeraPlast din Saratel, Jud. Bistrita-Nasaud (productie panouri termoizolante) si in localitatea Bistrita (fabrica de productie profile zincate). Fabrica din Serbia este situata in orasul Leskovac si este prima unitate de productie a Grupului TeraPlast in afara Romaniei, dar si prima unitate de productie cu capital integral romanesc, inaugurata in strainatate dupa 1990. In prezent, compania TeraSteel exporta produse in peste 25 de tari. Ponderea TeraSteel Romania si Serbia in veniturile consolidate ale Grupului TeraPlast in prima jumatate a anului 2019 este de 31%. In aceeasi perioada, productia a inregistrat cresteri de doua cifre in volume: 28% pentru panourile termoizolante, respectiv 38% pentru structurile zincate.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulAUTODESKelmas_1octCOVID-19ALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Acvatot 2019
hilti
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere