Agenda Constructiilor
Luni, 20 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - TUPLEX isi extinde si modernizeaza depozitul central din Bucuresti
TUPLEX isi extinde si modernizeaza depozitul central din Bucuresti
Hale & Structuri metalice Publicat de Elena Icleanu 23 Aug 2016 12:34
Tuplex Romania, subsidiara locala a distribuitorului polonez de materiale plastice Tuplex, va definitiva extinderea si modernizarea depozitului central din Bucuresti pana la finele acestui an. Printre obiectivele stabilite de managementul companiei se afla, de asemenea, extinderea activitatii din tara noastra, prin deschiderea de noi filiale, dezvoltarea continua a portofoliului de produse, precum si cresterea anuala a cifrei de afaceri si consolidarea pozitiei pe piata.
In prezent, compania are sediul in Popesti-Leordeni (judetul Ilfov) si depozite regionale in Timisoara, Iasi, Brasov si Cluj-Napoca, fiind activa in domeniile de constructii, industrie si productie publicitara. Tuplex distribuie in Romania trei marci de policarbonat celular si compact, respectiv Tucarb, Makrolon si Lexan.
"Vanzarile de policarbonat au avut un trend ascendent in 2015, inscriindu-se in linia generala de crestere a afacerilor Tuplex. Acest trend s-a mentinut si in primele sase luni din 2016, cand ponderea vanzarilor de policarbonat compact s-a dublat. Estimam ca, pana la finele anului in curs, vanzarile de policarbonat compact isi vor mentine tendinta de crestere, completand evolutia livrarilor de policarbonat celular", a declarat Cristian Iorga, director de vanzari al diviziei de Constructii si Industrie din cadrul Tuplex Romania.
Grupul Tuplex este cel mai mare distribuitor de materiale plastice din Europa Centrala si de Est, avand sucursale in Polonia, Rusia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Serbia si Croatia. In tara noastra, compania este activa din anul 2008, printre furnizorii acesteia aflandu-se mari grupuri internationale, precum Bayer, Altuglas, Avery Dennison, Ongropack, Brett Martin, Sabic Innovative Plastics, Heytex, Alcan, Samsung etc. Tuplex Romania a incheiat anul 2015 cu o cifra de afaceri de 35,4 milioane de lei, in crestere cu aproape 30% fata de nivelul de 27,4 milioane de lei raportat la finele lui 2014. Trendul crescator a continuat si in 2016, pentru primele sase luni conducerea companiei indicand o majorare procentuala de doua cifre, comparativ cu aceeasi perioada din 2015.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
siniat
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
viarom
EDIT-Structural
strabag nivel 1
MAKITA
quadratum
rigips
leviatan
konsent
ness project
concelex
CDS
noark
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
top 500
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander