Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - INDEX COMPANII - ENTERSOFT ROMANIA
PAGINA PERSONALIZATA


ENTERSOFT ROMANIA

ENTERSOFT ROMANIA

Adresa: Strada Polonă nr 43, etaj 6, interfon 2, Bucuresti, S1
Telefon: 021.230.1201 , 021.230.1200
Fax: 021.230.1200
E-mail: info@entersoft.ro
Web site: www.entersoft.ro
Domenii: Consultanta & soluții pentru transformare digitala | Solutii si sisteme pentru automatizarea productiei
Descriere activitate
Solutii de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), BI (Business Intelligence), WMS (Warehouse Management Sistem), Retail, xVan si SFA (Sales Force Automation).
Prezentare companie/institutie
ENTERSOFT: Mai putin de 10% din companiile de constructii utilizeaza sisteme ERP sau CRM
 
Sectorul constructiilor beneficiaza deja de noile tehnologii si, cu viziune, ar putea pe termen lung sa extraga maximum din aceasta tendinta de digitalizare. Potrivit opiniei Cristianei Pambuccian, Commercial Manager al companiei Entersoft, la nivelul Romaniei, mai sunt inca multe aspecte de imbunatatit in privinta adoptarii tehnologiei in sectorul de constructii. "In afara companiilor mari si foarte mari, care au implementat diverse solutii de gestiune a activitatilor financiar-contabile sau de stocuri, firmele de mai mici dimensiuni inca nu au facut acest pas catre digitalizare. Estimam ca mai putin de 10% dintre companiile din sectorul constructiilor au implementate sisteme ERP, CRM, WMS sau SFA", precizeaza reprezentanta Entersoft.
Compania asigura pe piata locala suita Entersoft Business Suite, o platforma integrata de aplicatii pentru afaceri si singura din Romania care include CRM, ERP, SFA, WMS, Retail si BI produse in house. "Noi nu vindem solutii produse de alte companii, iar toate solutiile livrate pe piata pot sprijini activitatea derulata de o companie din domeniul constructiilor. Ma refer la module financiare, comerciale, de planificare, aprovizionare si stocare (de altfel avem si o solutie complet dedicata gestionarii depozitelor - WMS), vanzari in teren, service sau raportare. De exemplu, utilizatorii pot avea costul real (majoritatea aplicatiilor folosesc costul mediu) la nivel de articol si subarticol, care sa fie compus, printre altele, din: costuri vamale / de manipulare si transport / de stocare (inclusiv la terti) etc., pentru produsul respectiv. Solutia poate calcula, astfel, mai multe variante de pret pentru fiecare articol in parte", a explicat Cristiana Pambuccian.
 
Solutiile de stocare tip cloud, tot mai utilizate in constructii
Printre utilizatorii suitei Entersoft cu activitati in domeniul constructiilor se afla compania de arhitectura KXL, furnizori de materiale de constructii (Presto Construct, Meritstahl), dar si grupuri cu activitati integrate (Centinium). La nivel regional printre clientii Entersoft se afla si Isomat, Marmoline si Alchemia.
"Entersoft are clienti in domeniul constructiilor care, spre exemplu, de cativa ani folosesc echipamente mobile ce furnizeaza date din teren, informatii care se centralizeaza intr-o platforma de business integrata, in cloud, astfel incat sefii de echipa, managerii de proiect au acces oricand la rapoarte, starea lucrarilor etc. Secretul este, insa, ca orice informatie colectata cu orice tehnologie sa fie centralizata intr-o platforma integrata, care sa o poata prelucra eficient si care sa o faca accesibila oricand. Sunt la moda cuvinte de tipul: UI/ UX/ Big data/ AI/ machine learging etc. Iar noi nu facem altceva decat sa profitam pe deplin de ele. Noua versiune din 2020 va incorpora multe dintre aceste tehnologii si nu numai", a mai spus managerul companiei Entersoft.
 
Crestere de 40% a afacerilor, in 2019
Vanzarile Entersoft din licente si servicii au fost de aproximativ 700.000 de euro anul trecut, in 2019 cifra de afaceri urmand a creste cu 40%, potrivit datelor companiei. "Dorim sa ne extindem portofoliul de clienti, inclusiv in domeniul constructiilor, in urmatorii ani. Dezvoltam in mod continuu solutia noastra, aducand imbunatatiri permanente, cu versiuni anuale noi din toate perspectivele. De asemenea, se fac investitii continue in echipa din Romania, atat la nivelul resurselor umane, cat si al extinderii parteneriatelor la nivel national. Urmatoarea versiune a solutiei Entersoft Business Suite va fi complet noua, modernizata, cu tehnologii de ultima ora, in care s-a investit mult pe partea de dezvoltare si care include elemente de machine learning si AI. De asemenea, interfata si experienta utilizatorilor va fi redefinita. Cei peste 3.500 de clienti ai nostri din 21 de tari sunt ascultati si imbunatatim permanent solutiile, luand in considerare feedback-ul lor, cerintele pietei si functionalitatile evolutive ale oricarui business", a mai spus Cristiana Pambuccian.
***
Entersoft Romania, subsidiara grupul Entersoft SA cu sediul in Grecia, a fost fondata in 2008 cu scopul de a oferi inovatie tehnologica prin intermediul unor solutii de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), BI (Business Intelligence), WMS (Warehouse Management Sistem), xVan, Retail si Mobile SFA (Sales Force Automation). Printre clientii Entersoft Romania se afla JTI Romania, HTS Hongta Services, Imperial Tobacco, Unilever/ Betty Ice, Editura Litera International, elefant.ro, APT Resources, Grupul Editorial Corint, Gittanos Company, Best Distribution, CaliVita, Imperial Tobacco, ND Medhealth, SofMedica etc.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Noiembrie/Decembrie 2019)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
ness project
viarom
MAKITA
quadratum
EDIT-Structural
rigips
ERBASU CONSTRUCT
noark
Acvatot 2019
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
CDS
siniat
Ubitech
concelex

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander