Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
PAGINA PERSONALIZATA


SSAB AG SRL

SSAB AG SRL

Adresa: Str. Republicii nr. 159, Bacau, Judet Bacau
Telefon: 0234/581.249
Fax: 0234/576.614
Mobil: 0745/619.109
E-mail: office@ssabag.ro
Web site: www.ssabag.ro
Domenii: Antreprenori si firme de constructii
Descriere activitate
Antrepriza generala, proiectare si executie de constructii si confectii metalice , productie prefabricate din beton.
Prezentare companie/institutie
SSAB AG: Dezvoltare puternica a afacerii in prima jumatate a anului
 
 
 
 
 
 
Paul Armeanu (45 de ani)
Functia/Firma: director de productie, SSAB AG;
Experienta profesionala: 20 de ani pe piata de constructii / constructii metalice.
 
SSAB AG, antreprenor general specializat in constructia de hale industriale, traverseaza un trend favorabil al activitatii in 2019, cifra de afaceri din primele sase luni ale acestui an crescand de aproape patru ori, pana la 95,5 milioane de lei, de la nivelul de 26,5 milioane de lei inregistrat in aceeasi perioada din 2018. Societatea detine capacitati de productie a structurilor metalice si prefabricatelor din beton, unde produce toate tipurile de structuri de beton, inclusiv elemente pretensionate. In perioada urmatoare, SSAB AG continua dezvoltarea parcului logistic pe care il detine in Bacau, prin achizitia de utilaje tehnologice. In cei 28 de ani de activitate pe piata constructiilor din Romania, SSAB AG a montat peste 200.000 mp de structuri metalice si mai mult de 400.000 mp de panouri termoizolante.
 
- Ce impact a avut aplicarea OUG 114 in primele sase luni din 2019 asupra companiei?
- Masura aceasta este menita sa scada numarul muncitorilor “la negru” si sa ajute companiile de constructii sa readuca forta de munca din strainatate. Este o masura care revigoreaza sectorul constructiilor si un mod bun de a sprijini dezvoltarea puternica a acestui sector. OUG nr. 114/2018, adoptata la sfarsitul anului trecut, prevede scutirea angajatorului de la plata contributiilor sociale pentru perioada 1 ianuarie 2019 - 31 decembrie 2028, reducerea contributiilor sociale ale salariatilor cu 3,75% si un salariu minim brut de 3.000 de lei pentru angajatii din constructii, ceea ce inseamna un salariu minim net de circa 2.352 de lei (aproape 500 de euro).
- Cum a evoluat piata lucrarilor de constructii in primele sase luni din 2019 si cum credeti ca se va dezvolta aceasta in a doua parte a anului?
- In ceea ce priveste segmentul pe care activeaza compania SSAB AG si target-urile noastre pentru anul in curs, pronosticul a fost unul optimist si realizabil. Cererea a fost mare, ceea ce ne asigura un volum mare de activitate si in a doua jumatate a anului. In prezent, avem in executie lucrari de anvergura cu termene de finalizare pana in 2021. In acest an am demarat si executia celui mai mare hangar de mentenanta al avioanelor din Romania - Aerostar Iasi, ce va avea o deschidere de 85 de metri, dar si a magazinului Dedeman Zalau, a centralei termice pentru producerea curentului electric Getec, de la Podari (Craiova), extinderea capacitatilor TRW Airbag Systems - Roman, constructia Artemis Park II - Timisoara, precum si o serie de galerii comerciale in Bucuresti etc.
- Care este impactul digitalizarii in cadrul SSAB AG?
- Digitalizarea are un impact pozitiv major asupra angajatilor nostri, cel mai mare suport tehnologic reprezentandu-l pentru ei infrastructura IT. Implementam constant tehnologii digitale care sa ii ajute in optimizarea activitatii profesionale zilnice.
- Ce solutii sunt la deficitul de forta de munca calificata?
- Una din solutii, adoptata si de compania noastra, este recrutarea de oameni nespecializati pe domeniul cerut, dar pe care i-am instruit intern. O alta solutie adoptata este angajarea mai multor studenti sau reorientarea profesionala a unor angajati.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Octombrie 2019)
 

 
 
Descriere activitate
Suntem o firma de constructii ce are ca domeniu de activitate asigurarea antreprizei generale pentru proiecte de investitii de mare anvergura in domenii diverse (logistic, industrial, retail). Societatea detine capacitati de productie structuri metalice si prefabricate din beton, oferind servicii de proiectare si executare a lucrarilor de constructii montaj a halelor industriale.
 
Prezentare companie
Alegand calitatea in cursa pentru competivitate, dupa 28 ani de activitate SSAB AG construieste cu devotement pentru clientii sai. Incepand cu anul 1991 SSAB AG isi desfasoara activitatea ascendand, exclusiv in domeniul serviciilor in constructii.
Bazata pe grija fata de nevoile clientului, dar si respectand meseria de constructor ca o reala tehnologie, SSAB AG a reusit sa cristalizeze o echipa buna de tehnologi care impreuna cu personalul calificat, reusesc sa faca sa prinda viata lucrarile colegilor proiectanti si sa devina realitate proiectele propuse. Beneficiind de solutiile unice in Romania, oferite de structurile metalice pe baza de profile laminate la rece, structurile construite de SSAB AG se disting prin rapiditatea executiei, consumul redus de materiale si rezistenta in timp.
Societatea beneficiaza de personal de conducere si coordonare pentru toate tipurile de lucrari de structuri civile si industriale, precum si de personal autorizat pentru executia si controlul calitatii lucrarilor executate. Dotarea tehnica a firmei cuprinde utilaje si echipamente necesare executarii lucrarilor de constructii aferente domeniului de activitate. Societatea noastra urmareste sa-si mareasca si sa-si imbunatateasca incontinuu logistica prin achizitionarea de noi utilaje si echipamente, prin colaborarea cu furnizori selectionati pentru a face fata cerintelor ridicate si competitive ale pietei constructiilor. Organizatia noastra aplica masurile adecvate care sa asigure respectarea termenelor de executie, precum si cresterea gradului de satisfactie al clientilor prin respectarea cerintelor calitatii, de mediu si SSM pentru lucrarile executate.
Intreaga activitate in societatea noastra se desfasoara in baza unui sistem de management integrat implementat si certificat conform standardelor SR EN ISO 9001-2008, SREN ISO 14001:2004, SROHAS 18001:2008, SA8000:2008.
Sistemul de management integrat este certificat de SRAC si IQnet, iar executia de constructii metalice este certificata de TUV Grup Sud, organisme de certificare recunoscute pe plan mondial. Sistemul de management integrat certificat demonstreaza abilitatea societatii de a furniza consecvent produse/servicii care sa satisfaca cerintele clientului si cerintele reglementarilor aplicabile atat din punct de vedere calitativ cat si pentru protejarea mediului inconjurator, precum si asigurarea sanatatii si securitatii angajatilor proprii si ai celor cu care interactioneaza contractual.
Dintre cele mai importante servicii prestate se remarca:
  • PROIECTARE, asigurata de o echipa profesionista, formata din tineri ingineri, care au capacitatea de a veni in intampinarea celor mai complexe exigente, raspunzand rapid si flexibil tuturor cerintelor in proiectarea structurilor metalice civile si industriale, de medii si mari dimensiuni. Pentru realizarea corecta a documentatiei de executie si de montaj pe santier, echipa de ingineri proiectanti este specializata in utilizarea softurilor de dimensionare si verificare a constructiilor, precum si a celor mai noi softuri de modelare si detaliere 3D, care permit realizarea la timp si corecta a documentatiei necesare si au ca rezultat incadrarea in termenele contractuale de executie a lucrarilor;
  • UZINARE, ce cuprinde faze successive prin care materia prima ajunge in stadiul de produs finit - si anume: pregatirea productiei (materialele sunt verificate pentru a corespunde din punct de vedere a calitatii conform prescriptiilor proiectului); curatarea (initial profilele sau tolele din table sunt curatate de rugina sau alte impuritati si se proceseaza conform planurilor proiectului de executie); debitarea (in cadrul atelierului de debitare profilele se taie la dimensiuni si se gauresc, tolele din table sunt debitate si gaurite pe masina de debitare si gaurire cu comanda numerica, iar piesele rezultate sunt debavurate, sanfrenate si craituite); asamblarea (piesele astfel pregatite trec in faza de asamblare unde sunt fixate piesele de capat, gusee si alte elemente necesare montajului); sudarea (se face in regim automat, semiautomat sau manual functie de complexitatea subansamblului); vopsirea (dupa curatarea si verificarea sudurilor, piesele trec in atelierul de vopsitorie unde sunt protejate anticoroziv conform specificatiilor acestui proces); livrarea (ansamblele sunt etichetate si pregatite pentru livrare. Livrarea confectiei metalice se realizeaza cu masinile de transport ale firmei sau cu mijloace de transport asigurate de beneficiar). Dupa fiecare etapa descrisa mai sus piesele sunt verificate din punct de vedere dimensional, iar sudurile sunt testate atat visual, cat si prin procedee de laborator specifice. Fabrica detine un laborator autorizat grupa II pentru control nedistructiv, iar pentru verificarea cu radiatii gama firma colaboreaza cu laboratoare specializate.
  • MONTAJ: SSAB AG a reusit sa cristalizeze o echipa buna de tehnologi care, impreuna cu echipa de muncitori calificati, fac sa prinda viata lucrarile elaborate de proiectanti. Structurile construite de SSAB AG se disting prin rapiditatea executiei, consumul redus de materiale si rezistenta.
  • ANTREPRIZA GENERALA pentru obiective industriale, de infrastructura sau rezidentiale, lucrand dupa proiectele clientului sau realizate in concept propriu. Portofoliul de lucrari constituie o dovada a conditiilor optime in care se deruleaza lucrarile, in concordanta cu cerintele si necesitatile fiecarui client. Echipa de profesionisti, suportul logistic al companiei asigurat de parcul de utilaje si echipamente constituie elemente care asigura succesul si realizarea unor parteneriate pe termen lung.
Portofoliu lucrari
 
1. Hangar Aerostar Bacau                                               2. Santier naval Damen Shipyard Galati
   
3. Hala Tecnostamp Triulzi Est Europe - jud. Bacau     4. Cladirea GFK Iasi
5. Centrul de afaceri Bacau                                             6. FNC si siloz - jud. Vaslui
7. Depozit farmaceutic Fildas - jud. Iasi                        8. Bloc imobile P+10 Bucuresti         
                                  9. Platforma industriala Artemis Real Estate               10. Magazine Kaufland Romania                   
11. Cladire Rodotex Iasi                                                  12. Showroom auto Bacau


Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
leviatan
quadratum
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
konsent
viarom
ERBASU CONSTRUCT
ness project
strabag nivel 1
Ubitech
theda mar
EDIT-Structural
Acvatot 2019
siniat
noark
CDS
concelex

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
top 500
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander