Agenda Constructiilor
Marti, 21 August 2018
SAMSUNG 360
PAGINA PERSONALIZATA

SSAB AG SRL

SSAB AG SRL
Adresa: Str. I.L. Caragiale nr. 2, Bacau, Judet Bacau
Telefon: 0234/581.249
Fax: 0234/576.614
Mobil: 0745/619.109
E-mail: office@ssabag.ro
Web site: www.ssabag.ro
Domenii: Antreprenori si firme de constructii
Descriere activitate
Executie structuri metalice pentru centre comerciale, hale industriale, depozite frig, ferme zootehnice, poduri metal.
Prezentare companie/institutie
SSAB AG: Prognoze de crestere cu 10% a incasarilor, in 2014
 
In prezent, antreprenorul SSAB AG deruleaza lucrari de executie la trei centre de prezentare/comercializare si ateliere anexe de service pentru utilaje agricole, amplasate in Bacau, Giurgiu si Calarasi. De asemenea, compania se afla in plin proces de executie a unui depozit de cereale in Bacau, precum si a unei pensiuni si a unui centru SPA in localitatea Snagov. In ceea ce priveste colaborarea cu Lidl, sunt in curs de finalizare a trei magazine in Iasi, Bucuresti si Bacau. Pe plan extern, SSAB AG efectueaza lucrarile de constructie la trei ansambluri rezidentiale in Germania, totalizand 136 de apartamente.
 
Mihai-Iulian Slic (52 de ani)
Functia/Firma: director general, SSAB AG;
Experienta profesionala: 29 de ani in domeniul constructiilor.
 
- Cum a evoluat cifra de afaceri in exercitiul financiar precedent?
- In 2013, am raportat vanzari de aproximativ 36,7 milioane de lei, ceea ce a reprezentat o ajustare negativa de la nivelul de 41,2 milioane de lei, cat se consemna in perioada de referinta. Aceasta scadere de circa 10% a fost determinata de conditiile de piata specifice unei perioade de recesiune, in care investitiile in constructii s-au diminuat insa mizam pe o redresare in acest an.
- Mentionati elementele care au avut cea mai importanta influenta asupra activitatii companiei.
- Cel mai des ne confruntam cu termenele lungi de aprobare a fondurilor europene sau a creditelor bancare, care constituie principala resursa financiara a partenerilor nostri, in special a celor cu activitati in domeniul agriculturii. In ceea ce priveste concurenta, nu ne temem de competitia loiala, intrucat dispunem de resursele umane si de dotarile tehnico-materiale necesare pentru a realiza exclusiv proiecte de calitate inalta. Din pacate, dupa cum se preciza anterior, problema cel mai dificil de gestionat ramane finantarea, anomaliile din acest punct de vedere ajungand pana acolo incat perioadele necesare pentru accesarea fondurilor necesare sa le depaseasca pe cele aferente lucrarilor propriu-zise de punere in opera.
- Care au fost masurile adoptate pentru prevenirea unor derapaje majore?
- In principal, ne-am concentrat atentia spre consolidarea relatiilor de afaceri cu furnizorii consacrati, acestia dandu-ne un concurs deplin in realizarea la timp a obiectivelor contractate. Singurele reticente sunt inca intampinate din partea partenerilor mai noi, care solicita garantii inainte de livrarea materialelor. Pentru optimizarea activitatii am intreprins actiuni de diminuare a cheltuielilor, de crestere a productivitatii si de folosire eficienta a resurselor de manopera.
- Ce previziuni aveti in legatura cu o eventuala relansare a domeniului constructiilor?
- Pe plan local, ne asteptam ca, in curand, sa asistam la revigorarea catorva activitati economice reprezentative. Speram ca in domeniul agricol sa fie acordate mai multe facilitati pe sectorul zootehnic, in vederea sustinerii fermierilor de a dezvolta infrastructura necesara pentru derularea unor activitati profitabile.

SSAB AG forecasts 10% growth of sales in 2014
SSAB AG is an important Romanian contractor from Bacau, specialized in activities as design and production of metal works and construction of production halls. The company is active in the major regions of the country, as Bucharest, Constanta, Galati, Baia Mare, Iasi, Suceava and Vrancea, being implied also in projects outside the national borders, in Germany and France. Until now, SSAB AG succeeded to install more than 180,000 sqm metal works and produced approximately 365,000 sqm of thermal insulated panels. All the activity is carried out according to the provisions of the quality system ISO 9001.
(articol aparut in Agenda Constructiilor, editia Martie/Aprilie 2014 )
 
Descriere detaliata
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Proiectarea, executia si montajul confectiilor metalice si inchiderilor perimetrale la hale de productie industriala, depozite, show-room-uri si service auto, spatii frigorifice, fabrici industrie alimentara, abatoare, centre comerciale, sedii administrative, constructii supraetajate, poduri, rezervoare metalice, ferme zootehnice, sali de sport.
 
Dispunem de o fabrica de 8000 mp, dotata cu utilaje noi si moderne (masina automata de taiat table, instalatie de sudura, instalatie sablare), cu o productie de 900 tone/luna.
 
Avem implementat Sistemul de Management Integrat (Calitate – Mediu – Sanatate si Securitate Ocupationala), autorizatie TUV ROMANIA si SLV Munchen pentru executarea sudurilor in metal.
 
Detinem atestat executie lucrari de termoprotectie structuri metalice si Autorizatie de furnizor. Oferim beneficiarilor servicii complete prin executia de lucrari la cheie, inclusiv utilitatile, in locatii din toata tara.
 
 

Produse & tehnologii

Lucrari de referinta

Stiri & Comunicate

14 apr 2014
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Romeps

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 136 (August 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023