Agenda Constructiilor
Duminica, 15 Septembrie 2019
 
PAGINA PERSONALIZATA

SSAB AG SRL

SSAB AG SRL
Adresa: Str. Republicii nr. 159, Bacau, Judet Bacau
Telefon: 0234/581.249
Fax: 0234/576.614
Mobil: 0745/619.109
E-mail: office@ssabag.ro
Web site: www.ssabag.ro
Domenii: Antreprenori si firme de constructii
Descriere activitate
Antrepriza generala, proiectare si executie de constructii si confectii metalice , productie prefabricate din beton.
Prezentare companie/institutie
 
Descriere activitate
Suntem o firma de constructii ce are ca domeniu de activitate asigurarea antreprizei generale pentru proiecte de investitii de mare anvergura in domenii diverse (logistic, industrial, retail). Societatea detine capacitati de productie structuri metalice si prefabricate din beton, oferind servicii de proiectare si executare a lucrarilor de constructii montaj a halelor industriale.
 
Prezentare companie
Alegand calitatea in cursa pentru competivitate, dupa 28 ani de activitate SSAB AG construieste cu devotement pentru clientii sai. Incepand cu anul 1991 SSAB AG isi desfasoara activitatea ascendand, exclusiv in domeniul serviciilor in constructii.
Bazata pe grija fata de nevoile clientului, dar si respectand meseria de constructor ca o reala tehnologie, SSAB AG a reusit sa cristalizeze o echipa buna de tehnologi care impreuna cu personalul calificat, reusesc sa faca sa prinda viata lucrarile colegilor proiectanti si sa devina realitate proiectele propuse. Beneficiind de solutiile unice in Romania, oferite de structurile metalice pe baza de profile laminate la rece, structurile construite de SSAB AG se disting prin rapiditatea executiei, consumul redus de materiale si rezistenta in timp.
Societatea beneficiaza de personal de conducere si coordonare pentru toate tipurile de lucrari de structuri civile si industriale, precum si de personal autorizat pentru executia si controlul calitatii lucrarilor executate. Dotarea tehnica a firmei cuprinde utilaje si echipamente necesare executarii lucrarilor de constructii aferente domeniului de activitate. Societatea noastra urmareste sa-si mareasca si sa-si imbunatateasca incontinuu logistica prin achizitionarea de noi utilaje si echipamente, prin colaborarea cu furnizori selectionati pentru a face fata cerintelor ridicate si competitive ale pietei constructiilor. Organizatia noastra aplica masurile adecvate care sa asigure respectarea termenelor de executie, precum si cresterea gradului de satisfactie al clientilor prin respectarea cerintelor calitatii, de mediu si SSM pentru lucrarile executate.
Intreaga activitate in societatea noastra se desfasoara in baza unui sistem de management integrat implementat si certificat conform standardelor SR EN ISO 9001-2008, SREN ISO 14001:2004, SROHAS 18001:2008, SA8000:2008.
Sistemul de management integrat este certificat de SRAC si IQnet, iar executia de constructii metalice este certificata de TUV Grup Sud, organisme de certificare recunoscute pe plan mondial. Sistemul de management integrat certificat demonstreaza abilitatea societatii de a furniza consecvent produse/servicii care sa satisfaca cerintele clientului si cerintele reglementarilor aplicabile atat din punct de vedere calitativ cat si pentru protejarea mediului inconjurator, precum si asigurarea sanatatii si securitatii angajatilor proprii si ai celor cu care interactioneaza contractual.
Dintre cele mai importante servicii prestate se remarca:
  • PROIECTARE, asigurata de o echipa profesionista, formata din tineri ingineri, care au capacitatea de a veni in intampinarea celor mai complexe exigente, raspunzand rapid si flexibil tuturor cerintelor in proiectarea structurilor metalice civile si industriale, de medii si mari dimensiuni. Pentru realizarea corecta a documentatiei de executie si de montaj pe santier, echipa de ingineri proiectanti este specializata in utilizarea softurilor de dimensionare si verificare a constructiilor, precum si a celor mai noi softuri de modelare si detaliere 3D, care permit realizarea la timp si corecta a documentatiei necesare si au ca rezultat incadrarea in termenele contractuale de executie a lucrarilor;
  • UZINARE, ce cuprinde faze successive prin care materia prima ajunge in stadiul de produs finit - si anume: pregatirea productiei (materialele sunt verificate pentru a corespunde din punct de vedere a calitatii conform prescriptiilor proiectului); curatarea (initial profilele sau tolele din table sunt curatate de rugina sau alte impuritati si se proceseaza conform planurilor proiectului de executie); debitarea (in cadrul atelierului de debitare profilele se taie la dimensiuni si se gauresc, tolele din table sunt debitate si gaurite pe masina de debitare si gaurire cu comanda numerica, iar piesele rezultate sunt debavurate, sanfrenate si craituite); asamblarea (piesele astfel pregatite trec in faza de asamblare unde sunt fixate piesele de capat, gusee si alte elemente necesare montajului); sudarea (se face in regim automat, semiautomat sau manual functie de complexitatea subansamblului); vopsirea (dupa curatarea si verificarea sudurilor, piesele trec in atelierul de vopsitorie unde sunt protejate anticoroziv conform specificatiilor acestui proces); livrarea (ansamblele sunt etichetate si pregatite pentru livrare. Livrarea confectiei metalice se realizeaza cu masinile de transport ale firmei sau cu mijloace de transport asigurate de beneficiar). Dupa fiecare etapa descrisa mai sus piesele sunt verificate din punct de vedere dimensional, iar sudurile sunt testate atat visual, cat si prin procedee de laborator specifice. Fabrica detine un laborator autorizat grupa II pentru control nedistructiv, iar pentru verificarea cu radiatii gama firma colaboreaza cu laboratoare specializate.
  • MONTAJ: SSAB AG a reusit sa cristalizeze o echipa buna de tehnologi care, impreuna cu echipa de muncitori calificati, fac sa prinda viata lucrarile elaborate de proiectanti. Structurile construite de SSAB AG se disting prin rapiditatea executiei, consumul redus de materiale si rezistenta.
  • ANTREPRIZA GENERALA pentru obiective industriale, de infrastructura sau rezidentiale, lucrand dupa proiectele clientului sau realizate in concept propriu. Portofoliul de lucrari constituie o dovada a conditiilor optime in care se deruleaza lucrarile, in concordanta cu cerintele si necesitatile fiecarui client. Echipa de profesionisti, suportul logistic al companiei asigurat de parcul de utilaje si echipamente constituie elemente care asigura succesul si realizarea unor parteneriate pe termen lung.
Portofoliu lucrari
 
1. Hangar Aerostar Bacau                                               2. Santier naval Damen Shipyard Galati
   
3. Hala Tecnostamp Triulzi Est Europe - jud. Bacau     4. Cladirea GFK Iasi
5. Centrul de afaceri Bacau                                             6. FNC si siloz - jud. Vaslui
7. Depozit farmaceutic Fildas - jud. Iasi                        8. Bloc imobile P+10 Bucuresti         
                                  9. Platforma industriala Artemis Real Estate               10. Magazine Kaufland Romania                   
11. Cladire Rodotex Iasi                                                  12. Showroom auto Bacau

Produse & tehnologii

Lucrari de referinta

Stiri & Comunicate

14 apr 2014
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023