Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - INDEX COMPANII - FURNIZORI DE UTILAJE & ECHIPAMENTE - Scule electrice - STANLEY BLACK & DECKER EAST BALKANS
PAGINA PERSONALIZATA


STANLEY BLACK & DECKER EAST BALKANS

STANLEY BLACK & DECKER EAST BALKANS

Adresa: Phoenicia Business Center, Str. Turturelelor nr. 11, Bucuresti, S3
Telefon: 021-320.61.04
Fax: 0372-253.684
Web site: www.stanleyworks.ro
Domenii: Scule electrice | Echipamente si unelte
Descriere activitate
Scule de mana marca Stanley (nivele, rulete, rigle, patenti, biti, surubelnite, organizatoare), scule electrice Black & Decker si DEWALT (masini de gaurit, masini de gaurit cu percutie, ferastraie pendulare, masini de rindeluit, ferastraie circulare, demolatoare, scule electrice cu acumulator) precum si accesorii pentru acestea (burghie SDS, SDS Plus, SDS Max, discuri abrazive, discuri diamantate etc.).
Prezentare companie/institutie
STANLEY BLACK & DECKER: Majorare de 30% a afacerilor din S1
 
 
 
 
 
 
Sorin Craciun (34 de ani)
Functia/Firma: Branch & Sales Manager East Balkans Stanley Black & Decker;
Experienta profesionala: 9 ani pe piata de scule electrice si unelte pentru constructii.
 
Stanley Black & Decker East Balkans, importatorul sculelor electrice si uneltelor pentru constructii marcile Stanley, Black+Decker si Dewalt, a inregistrat o crestere de 30% a cifrei de afaceri din primele sase luni din 2016, estimarea pentru intregul an vizand o evolutie de 35% fata de nivelul din 2015. In aceasta perioada, compania investeste in dezvoltarea operatiunilor din Romania si din intreaga regiune balcanica, urmand ca, din 2017, biroul-reprezentanta din zona Balcanilor de Est sa fie transformat in societate comerciala de sine statatoare. Compania este subsidiara grupului nord-american Stanley Black & Decker, cu afaceri anuale de 11,2 miliarde USD.
 
- Ce produse noi veti lansa pana la sfarsitul anului in curs?
- Firma noastra lanseaza aproximativ 1.000 de produse noi anual (ocupa locul 8 in lume in clasamentul "Most innovative consumer durables company", conform The Patent Board) si este dificil sa le enumar. As vrea, totusi, sa mentionez cea mai importanta dintre inovatiile noastre - si anume sistemul XR Flexvolt, care ofera puterea sculelor electrice prin cablu, combinata cu libertatea de miscare asigurata de sculele cu acumulatori. Este primul sistem de acumulatori convertibil 18/54V, care ofera un nivel crescut de putere si versatilitate, putand fi folosit si la sculele de generatie mai veche, de 18V. Lansarea acestui sistem va avea loc la sfarsitul lunii august 2016, printr-o serie de evenimente desfasurate impreuna cu partenerii nostri locali.
- Cum au evoluat vanzarile de scule electrice in 2016?
- In prima jumatate a anului in curs am inregistrat un interes crescut pentru gamele de scule cu acumulatori, pentru sistemele de masura si uneltele de mana. Ca noutati, pe langa brandurile Stanley, Black+Decker si Dewalt, incepand din luna ianuarie a.c., divizia noastra este responsabila si de comercializarea sculelor de mana profesionale Facom si Expert. Pe langa aceasta, ne pregatim pentru lansarea unei game noi de aparate de masura si control, integrate cu telefonul mobil.
- Care sunt principalele obiective stabilite pentru perioada urmatoare?
- Romania este o tara foarte interesanta pentru firma noastra, care a avut rezultate peste asteptari, deci se investeste destul de mult pe plan local, in aceasta perioada. Concret, numarul angajatilor a crescut la 16, fata de cinci, cati am avut la inceput, in 2011. Pe langa investitiile in formarea profesionala a agentilor de vanzari, care sunt esentiali in activitatea noastra, dorim sa crestem nivelul serviciilor oferite distribuitorilor nostri si am decis, totodata, dezvoltarea celorlalte departamente interne ale firmei (marketing, customer service etc.). De asemenea, dorim sa majoram nivelul de popularitate a gamei de scule profesionale Dewalt, prin cursuri de instruire adresate distribuitorilor si prin activitati de promovare directa pe santiere, in fabrici etc.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia August 2016)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
leviatan
FRONTALE
noark
strabag nivel 1
theda mar
quadratum
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
rigips
MAKITA
ness project
concelex
Acvatot 2019
CDS
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander