Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - MILWAUKEE®: Piata de scule electrice profesionale poate creste cu 5%-8% in 2022
MILWAUKEE®: Piata de scule electrice profesionale poate creste cu 5%-8% in 2022
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 30 Aug 2022 06:13
Daca anul 2021 a adus o crestere de 15% la nivelul intregii piete romanesti de scule electrice si unelte pentru constructii, prima jumatate a anului 2022 inregistreaza deja un salt de 10 procente, astfel ca estimarile sunt ca anul in curs sa se incheie cu o crestere intre 5% si 8%, potrivit opiniei lui Stefan Dragomirescu, Sales Manager MILWAUKEE® Romania, furnizor de scule electrice. Managerul estimeaza ca valoarea aproximativa anuala a pietei de scule electrice si unelte pentru constructii se ridica in Romania la 100 de milioane de euro si estimeaza o crestere de circa 10% in anul 2023.
"Observam o crestere a interesului pentru produsele care folosesc tehnologie fara fir sau combustibil. In privinta portofoliului MILWAUKEE®, avem o serie de noutati in gama de produse, precum noua masina de gaurit cu percutie, taietorul de tevi din otel inoxidabil Raptor, polizoare unghiulare ONEFLAG, masini de polisat orbitale FROP, vibratoare pentru beton pe platformele MX FUEL™ si M18™, masina de tuns gazonul, pistoale pentru cuie. Am inregistrat vanzari semnificative ale produselor din portofoliul nostru in toate regiunile tarii", a declarat Stefan Dragomirescu.
In luna iulie 2022, Milwaukee a lansat doua noi masini de polisat pentru corectii dificile, de profunzime. Fiind primele inlocuitoare veritabile ale celor cu fir, masinile de polisat orbitale de 15 mm si 21 mm M18 FUEL™ ofera mai multa putere si control decat alte masini de polisat similare de pe piata, pastrand in acelasi timp ergonomia superioara de care utilizatorii au nevoie.
"Pentru perioada urmatoare, strategia noastra este sa continuam sa implementam solutii inovatoare de tehnologie fara fir, destinate profesionistilor din domenii cat mai variate de activitate", a precizat managerul.
In contextul general plin de provocari pentru toate sectoarele de business, Stefan Dragomirescu spune ca a observat o scadere a cererii, pe fondul scumpirii materialelor, intreruperilor din lantul de aprovizionare si al inflatiei.
"Una dintre provocarile majore o reprezinta mediul economic cu predictibilitate scazuta. Insa exista si o serie de oportunitati in domeniul in care activam noi, iar una dintre acestea este tendinta de inlocuire a sculelor care functioneaza cu benzina, pneumatice si cu fir cu cele noi, fara fir, mai performante si care ofera mai multa putere si control", a subliniat managerul MILWAUKEE® Romania.
***
MILWAUKEE® este lider in industria de scule electrice de mare putere, a accesoriilor si sculelor de mana pentru utilizatorii profesionisti din intreaga lume. De la inceputul companiei, in anul 1924, MILWAUKEE® a condus industria atat in ceea ce priveste durabilitatea, cat si performanta. Cu un angajament ferm fata de meseriasi, MILWAUKEE® continua sa conduca cu accent pe furnizarea de solutii inovatoare, specifice domeniului. MILWAUKEE® Electric Tool este o filiala a companiei Techtronic Industries Co. Ltd. (TTI), lider in marketing, producator si furnizor de produse de ingrijire pentru casa si a pardoselilor, avand peste 20.000 de angajati in intreaga lume. Portofoliul global al marcii TTI include echipamentele electrice Ryobi®, MILWAUKEE® si AEG®, echipamentele de actionare in aer liber Homelite® si Ryobi® si aparatele Dirt Devil® si VAX® pentru ingrijirea pardoselilor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
Acvatot 2019
CDS
viarom
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
rigips
siniat
MAKITA
theda mar
noark
concelex
Ubitech
strabag nivel 1
ness project
ERBASU CONSTRUCT
quadratum

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander