Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - 3TI PROGETTI va asigura supervizarea pentru constructia noului spital din Oradea
3TI PROGETTI va asigura supervizarea pentru constructia noului spital din Oradea
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 03 Apr 2024 14:04
Asocierea formata din companiile Initiative Exclusiv Consulting Management (lider), ETS SpA Engineering and Technical Services si 3TI Progetti Italia - Ingegneria Integrata SpA va asigura serviciile de supervizare, inginerie, managementul implementarii, asistenta tehnica - dirigentie de santier, SSM si verificare atestata pentru obiectivul de investitii "Construire si dotare corp cladire destinat sectiilor de boli infectioase si pneumologie" la noul spital care urmeaza sa fie ridicat pe str. Vladeasa, din Oradea. Asocierea a fost desemnata castigatoare dupa ce oferta acesteia, singura depusa la licitatie, a fost declarata conforma.
Valoarea estimata a achizitiei este de 5,75 milioane de lei.
In luna martie, municipalitatea din Oradea a atribuit si contractul de proiectare si executie a spitalului, antreprenor general fiind desemnata asocierea Constructii Erbasu SA (lider) - Terra Gaz Construct - Concelex. Valoarea acestui contract este de 363,63 milioane de lei (fara TVA). Durata de implementare a proiectului prevede 6 luni pentru proiectare si 30 de luni pentru executie.
 
 
Noul spital, finantat prin Planul National de Redresare si Rezilienta, va fi construit pe un teren de 2,5 hectare si va avea 4 etaje, cu minimum 218 paturi pentru spitalizarea continua a pacientilor (ce vor putea fi suplimentate la 295 de paturi, in functie de necesitati). La acestea se adauga 20 de paturi in regim de spitalizare de zi si 11 paturi pentru terapie intensiva, ajungandu-se la un total de minimum 249 de paturi si maximum 326 de paturi. De asemenea, spitalul va avea si un compartiment pentru urgente, cu camera de garda pentru fiecare dintre specialitatile medicale deservite: boli infectioase, pneumoftiziologie, un cabinet pentru vaccinuri si spatii pentru deservirea functiei educationale (sala conferinte, sali studiu, camere pentru rezidenti etc.).
Totodata, va exista un compartiment pentru primiri urgente, o camera de tratament si monitorizare, precum si 3 izolatoare cu cate o camera de garda pentru fiecare dintre specialitatile medicale. Spitalul va cuprinde si un ambulatoriu integrat, cu cabinete pentru fiecare dintre specialitati, precum si sali de tratamente. In cadrul ambulatoriului se va regasi si o camera hiperbarica. Ambulatoriul va avea acces direct din exterior, precum si din holul de acces al spitalului. Independent de acesta, cu acces separat de restul spitalului, se va regasi Dispensarul TBC.
Pentru a facilita accesul auto, care se va realiza direct din strada Vladeasa, se vor construi 175 locuri de parcare pentru autoturisme si 139 locuri de parcare biciclete, distribuite in parcaj subteran si parcaje la sol.
Valoarea totala a proiectul este de 672,47 milioane de lei (inclusiv TVA), iar finantarea nerambursabila este de 95% din valoarea proiectului. Contractul de finantare a fost semnat la finalul anului 2023.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SIGM
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
viarom
concelex
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
MAKITA
SSAB
konsent
Arduro
Acvatot 2019
rigips
theda mar
siniat
strabag nivel 1
ness project
CDS
BogArt
noark
leviatan

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander