Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - BOG'ART a inceput lucrarile de extindere a centrului comercial Sun Plaza
BOG'ART a inceput lucrarile de extindere a centrului comercial Sun Plaza
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 22 Iun 2016 09:33
Compania Bog'Art, lider al pietei locale de constructii civile, a inceput lucrarile de extindere cu 11.000 mp a centrului comercial Sun Plaza din Bucuresti, cladirea urmand a fi reconfigurata, in etape, pana la finele lunii martie 2018. Potrivit datelor grupului austriac S Immo, dezvoltatorul proiectului, mall-ul se va extinde cu 40 de magazine noi, aproximativ 75% dintre retaileri fiind deja contractati.
"Sun Plaza si-a castigat statutul de centru comercial dominant din zona de sud a Bucurestiului, iar procesul de reconfigurare ii va consolida aceasta pozitie pe viitor. Remodelarea va crea o noua atmosfera in mixul de retail, adaugand noi branduri. Suntem in stadii avansate de negocieri cu diversi retaileri", a declarat Friedrich Wachernig, membru in Consiliul de Administratie al S Immo AG.
Reconfigurarea Sun Plaza va fi realizata in faze, intr-o perioada de 24 de luni, metoda ce va permite continuarea activitatii chiriasilor existenti in bune conditii. Potrivit datelor dezvoltatorului, majoritatea lucrarilor de reconfigurare se desfasoara intr-o zona independenta atat de centrul comercial, cat si de traficul de vizitatori. Remodelarea include, pe langa extinderea pasajului subteran, care face legatura cu statia de metrou Piata Sudului, crearea de noi magazine si cai de acces in aceasta zona. Extinderea va cuprinde, in principal, suprafata fostului magazin Mobexpert. O parte dintre chiriasii ancora, cum ar fi H&M si C&A, isi vor reloca si moderniza magazinele pentru a oferi o gama mai variata de produse, iar Forever 21 va deschide cel mai mare magazin din Romania.
Lucrarile de reconfigurare a Sun Plaza au fost concepute de echipa de arhitecti si ingineri din cadrul ATP Viena si coordonate local de Optim Project Management.
***
S Immo este prima companie de investitii imobiliare din Austria care s-a listat la bursa. Dezvoltatorul investeste in proprietati comerciale si rezidentiale din Austria, Germania si din alte tari ale Europei Centrale si de Est. Actionarii strategici majoritari ai S Immo sunt Erste Group si Vienna Insurance Group.
 
ALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
MAKITA
rigips
leviatan
viarom
theda mar
leviatan
strabag nivel 1
BMI_Icopal
CDS
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
BALTIC
Acvatot 2019
CELCO 2020
CONCEPT STRUCTURE
hilti

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023