Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Info-Santiere - CNI: Constructia unei noi cladiri a Universitati Bucuresti va fi gata in 2021
CNI: Constructia unei noi cladiri a Universitati Bucuresti va fi gata in 2021
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 21 Mai 2020 14:49
Ministrul lucrarilor publice, dezvoltarii si administratiei, Ion Stefan, a verificat, astazi, stadiul lucrarilor demarate in urma cu aproximativ doi ani pentru reabilitarea Corpului A Complex Panduri ce apartine Universitatii Bucuresti.
Ion Stefan a discutat cu responsabilul de proiect despre evolutia lucrarii si a vizitat imobilul alaturi de rectorul Universitatii Bucuresti, Marian Preda: “Am vorbit cu cei responsabili de reabilitarea acestui complex si am primit asigurari ca lucrarile vor fi incheiate conform contractului, respectiv pana la sfarsitul anului 2021. Am aflat ca, in ciuda epidemiei, lucratorii au continuat sa vina pe santier si, astfel, stadiul proiectului este conform contractului. Am sa continuu sa fac vizite si la alte santiere sau obiective, in perioada urmatoare, pentru ca vreau sa verific la fata locului proiectele finantate de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei si sa ma asigur personal de stadiul si corectitudinea derularii lucrarilor.”
In cadrul contractului derulat prin CNI, pentru reabilitarea Corpului A Complex Panduri - Universitatea Bucuresti, vor fi realizate lucrari de arhitectura, amenajarea de noi spatii de invatamant pentru Facultatea de Stiinte Politice, lucrari de desfaceri si restaurare, respectiv desfacerea elementelor deteriorate si refacerea finisajelor interioare si exterioare, lucrari de consolidare pentru 11 dintre corpurile care alcatuiesc cladirea, lucrari de instalatii sanitare, electrice, termo-ventilatii.
Lucrarile au inceput pe 18.09.2018 si termenul de finalizare este decembrie 2021. Valoarea investitiei este de 84.881.545 lei.
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
Acvatot 2019
noark
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
viarom
Ubitech
concelex
leviatan
theda mar
CDS
FRONTALE
strabag nivel 1
ness project

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander