Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - CON-A va realiza lucrarile de extindere a salii polivalente din Cluj-Napoca
CON-A va realiza lucrarile de extindere a salii polivalente din Cluj-Napoca
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 24 Nov 2016 15:49
Lucrarile de extindere a salii multifunctionale din Cluj-Napoca, in valoare de 16 milioane de lei (fara TVA), au fost adjudecate de compania Con-A, din Sibiu, aceasta fiind singura societate participanta la licitatie. Inaugurata in anul 2014, unitatea va fi extinsa in vederea asigurarii unei capacitati de minimum 10.000 de locuri, in vederea indeplinirii standardelor pentru organizarea unor meciuri in cadrul Campionatului European de Baschet - FIBA Euro Basket 2017. In prezent, sala polivalenta are o suprafata totala de 38.500 mp si 7.272 de locuri in timpul competitiilor sportive. Finantarea va fi asigurata de la bugetul local al municipiului Cluj-Napoca, beneficiarul proiectului, lucrarile urmand a fi derulate pe o perioada de noua luni de la data atribuirii.
Documentatia tehnica de avizare a proiectului a fost elaborata de compania clujeana de arhitectura Dico & Tiganas, care a intocmit si proiectul initial.
Prin solutia propusa, la etajul al treilea se vor amplasa patru randuri de scaune, cu un numar total de 1.000 de locuri, din care doua randuri vor fi dispuse in consola, sub nivelul planseului, iar celelalte doua vor fi amplasate peste planseu. Tribunele retractabile cu cate trei randuri de scaune, aflate chiar langa teren, vor fi desfiintate si in locul lor va fi construita o tribuna pe structura metalica, cu un unghi mai lin si cu aproximativ 2.500 de locuri, care va ajunge pana in dreptul parchetului. Peluza din partea de sud a salii va fi modernizata si amenajata pentru presa, sistemul audio va fi imbunatatit iar cel de ventilatie va avea o capacitate marita, turnichetii de la intrare vor fi suplimentati si vor fi amenajate porti de acces si in zonele laterale ale salii. Totodata, vor fi delimitate spatii suplimentare pentru vanzarea de bilete, vor fi montate panouri publicitare permanente cu LED intre etajele 1 si 2, accesul si evacuarea auto din parcare vor fi optimizate, in timp ce pe platoul din fata salii polivalente va fi amplasat un cub video permanent pentru transmisia live a meciurilor, iar dupa Eurobasket 2017, pentru promovarea evenimentelor sportive si artistice.
Contractul a fost atribuit pe criteriul pretului celui mai scazut.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADCOVID-19ALLBIMTeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere