Agenda Constructiilor
Duminica, 23 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Constructii Erbasu a finalizat cu succes contructia noii Maternitati Bega Timisoara
Constructii Erbasu a finalizat cu succes contructia noii Maternitati Bega Timisoara
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 14 Mar 2024 14:47
Compania Constructii Erbasu SA a finalizat si predat catre beneficiar maternitatea Bega, din Timisoara, constructie realizata in urma unei investitii de 11,74 milioane de euro. Noua cladire (S+P+4E) are o suprafata utila de 5.434 mp si 126 de paturi, fiind prima unitate de acest gen construita in Timisoara in ultimii 50 de ani.
"In prezent, se afla in derulare etapele aferente obtinerii autorizatiei de functionare a noii maternitati, in sarcina Consiliului Judetean Timis fiind intabularea cladirii si predarea spre administrare Spitalului Clinic Judetean de Urgenta «Pius Brinzeu» Timisoara", a declarat Alin Nica, presedintele CJ Timis.
Noua Maternitate va avea o sectie ATI, bloc operator, sali de nastere si camere de garda, precum si compartimente de prematuri, nou-nascuti eutrofici, fertilizare in vitro, obstetrica-patologica, ginecologie, chirurgie laparoscopica si histeroscopica, obstetrica fiziologica si de spitalizare de zi. Pe etaje, sunt prevazute spatii pentru insotitori si vizitatori.
 
 
"Acest nou proiect finalizat subliniaza inca odata angajamentul si profesionalismul echipei noastre in a transforma planurile in realitate. Suntem mandri ca putem oferi un spatiu in care siguranta, confortul si ingrijirea de cea mai inalta calitate sunt prioritati absolute. Multumim tuturor colegilor, partenerilor si colaboratorilor care au contribuit la succesul acestui minunat proiect, precum si beneficiarului acestei lucrari, Consiliului Judetean Timis, pentru increderea acordata", au transmis reprezentantii Constructii Erbasu SA.
Din echipa de proiectare si executie au mai facut parte companiile Tehnodomus, Sfera Con, Hospital Technical Solutions, Kral Medical Solutions si Tehnoplus Medical Service.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
CONCEPT STRUCTURE
noark
CDS
siniat
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
MAKITA
viarom
konsent
leviatan
ness project
rigips
strabag nivel 1
Acvatot 2019
Ubitech
theda mar
quadratum

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander