Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Finantare de 31 milioane euro pentru constructia a trei cladiri din Nusco City
Finantare de 31 milioane euro pentru constructia a trei cladiri din Nusco City
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 25 Apr 2024 11:27
OTP Bank Romania finanteaza cu 31,4 milioane de euro constructia primelor 3 cladiri aferente etapei a doua de dezvoltare a ansamblului rezidential Nusco City. In aceasta faza, Nusco Imobiliara va investi 130 de milioane de euro pentru constructia a 7 cladiri (2S+P+10E+E11 duplex) cu 828 de apartamente. Constructiile vor ocupa o suprafata de aproximativ 10.000 mp de teren si vor avea aproximativ 46.651 mp desfasurati, cu tot cu subsol. Cele trei cladiri pentru care a fost obtinuta finantare vor avea 340 de locuinte, cu termen de livrare in trimestrul al treilea din 2025.
Nusco City a fost lansat in iarna anului 2020, prima etapa a proiectului, cu 622 de unitati locative, fiind lansata in trimestrul al doilea din 2023.
Pe o suprafata de 23 de hectare, pe locul fostei platforme Pipera, Nusco City va acomoda un numar total de peste 4.000 de apartamente, parcuri, zone verzi si infrastructura - care vor acoperi aproximativ 40% din intreaga suprafata a proiectului, alaturi de unitati de invatamant, spital, hotel, zone comerciale dedicate, dar si zone de birouri.
OTP Bank Romania este partener strategic al Grupului Nusco, sustinand cu finantari de-a lungul timpului Nusco Imobiliara si Pinum Doors&Windows, cele doua companii ale grupului.
 
 
"Continuam sa sustinem un proiect important si valoros in peisajul imobiliar, dezvoltat de partenerul nostru Nusco Imobiliara - Nusco City - un adevarat proiect de regenerare urbana din Capitala. Acest ansamblu mixt va avea impact atat in dezvoltarea mediului de afaceri local, cat si in crearea unor comunitati solide in jurul lui", a declarat Alexandru Neagu, Director Large Corporate, OTP Bank Romania.
"Ne bucuram sa avem acest parteneriat de lunga durata cu OTP Bank Romania, care ne ofera un important suport pe parcursul acestei dezvoltari de regenerare urbana. Nusco City este un ansamblu mixt, intins pe o suprafata de peste 23 de hectare si devine deja o emblema a orasului. Practic, avem un orasel in oras", a declarat Michele Nusco, CEO Nusco Imobiliara.
Pentru realizarea Masterplanului Nusco City, dezvoltatorul colaboreaza cu renumitul Studio de Arhitectura Fuksas va redesena frontul stradal de peste 600 de metri liniari din Soseaua Pipera, 48. Constructorul ansamblului Nusco City este compania Pedro Construct.
Nusco Imobiliara a dezvoltat 1.300 de apartamente in Romania, printre proiectele livrate de companie aflandu-se Premio, CITTA Park, Nusco Towers, cladirile de birouri Caramfil, Floreasca One si Floreasca Two, Parcul Comercial Pipera, Nusco City si Nusco Homes (ansamblu de vile din Nordul Capitalei).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
Acvatot 2019
noark
concelex
CONCEPT STRUCTURE
rigips
CDS
quadratum
konsent
Ubitech
leviatan
strabag nivel 1
EDIT-Structural
MAKITA
siniat
ness project
theda mar
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander