Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Iulie 2020
Home - Stiri - Info-Santiere - FORTY Management a finalizat structura proiectului Central District 4 Elemente
FORTY Management a finalizat structura proiectului Central District 4 Elemente
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 30 Apr 2020 13:13
Proiectul Central District 4 Elemente, care uneste intr-un ansamblu premiat international locuinte si spatii comerciale va fi finalizat in trimestrul III al acestui an. Constructia proiectului dezvoltat de Forty Management, ce se ridica in cartierul Titan, pe Str. Fizicienilor nr 7, avanseaza, iar in acest moment structura este finalizata. De asemenea, proiectul a fost deja precontractat in proportie de 100%, inca de acum 2 luni, cu mult timp inainte de finalizare.
Structura este finalizata in acest moment pentru ambele corpuri de cladiri, asigurand continuitatea lucrarilor de instalatii si finisarile interioare. Pe langa structura finalizata, si infrastructura instalatiilor (MEP) este realizata in proportie de 60%, iar finisajele interioare sunt finalizate in proportie de 40%. „Lucrarile avansate pentru acest proiect mixt se incadreaza in termenul de finalizare stabilit pentru trimestrul III al acestui an. Finalizarea structurii permite acum avansarea lucrarilor, astfel ca in urmatoarea saptamana vom demonta ambele macarale si vom incepe lucrarile exterioare. Tot proiectul a fost deja precontractat, interesul clientilor pentru unitatile rezidentiale, zona unde este amplasat ansamblul si conceptul de calitate si design fiind unul extraordinar. Central District 4 Elemente a fost gandit ca o oaza de calitate a locuirii in cartier, cele doua cladiri ale sale beneficiind de vederi panoramice, 3.000 mp de curte comuna cu fantani si jardiniere, zona de socializare cu gratar si cinema exterior, iar in premiera nationala, o pista de alergare pe acoperis. Prin acest proiect redam cartierului si comunitatii un spatiu care era abandonat de peste 15 ani, astfel incat pe locul unei spatiu plin de buruieni vom vedea un complex arhitectural premiat arhitectural landmark, un agregator de comunitate urbana si stil de viata modern si sanatos”, spune Ana Hogea, Director Vanzari, Forty Management.
Cu o arhitectura adaptata functiunii mixte a proiectului, ce a castigat premiul „ 2020 Best Mixed-Use Development Romania” la International Property Awards - Londra, Central District 4 Elemente face parte din noua generatie de proiecte imobiliare multifunctionale verzi pe care Forty le dezvolta in Bucuresti, fiind totodata un proiect de regenerare urbana, ce se ridica pe locul unui teren abandonat, si care va aduce valoare adaugata, intregii comunitati din zona. Cele 3 componente ale proiectului arhitectural imaginat de Razvan Barsan&Partners si coordonat de Brisk Group sunt: baza cladirii A, avand functiuni comerciale de 1.704 mp (4 spatii comerciale), deschise catre strada dar inchise catre zona privata a proiectului avand zona de parcare dedicata, cele doua corpuri P+11 destinate celor 194 de unitati locative, inconjurate de 3000 mp de gradini, plus doua niveluri generale de parcare subterana. Se mai adauga si alte componente ce vor crea o comunitate reala: pista de alergare pe bloc, cinema exterior, sala de fitness, restaurant, loc de joaca copii, bazine de apa, peste 3.000 mp de zona de promenada cu jardiniere si pomi, zona de socializare cu 60 de locuri, wifi si muzica. In acest moment, vanzarile pentru Central District 4 Elemente sunt finalizate.
Central District 4 Elemente se ridica intr-o zona centrala a Bucurestiului, in cartierul Dristor/Titan, la 8 minute de parcul Titan si statia de metrou Nicolae Grigorescu.
Proiectul Central District 4 Elemente a obtinut din partea Romania Green Building Council pre-certificarea Green Homes, care marcheaza norme de perfomanta si sustenabilitate superioare pentru locuintele verzi, dezvoltatorul oferind, in linia de business asumata, doar constructii la standarde extrem de ridicate, prietenoase cu mediul, eficiente energetic si sustenabile.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADbluebeamVideoConfAC-iulTeraSteelCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
rigips
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
elmas 2017

Parteneri

hilti
HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere