Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - MAIA RESIDENCE dezvolta trei ansambluri rezidentiale in Constanta si Pitesti
MAIA RESIDENCE dezvolta trei ansambluri rezidentiale in Constanta si Pitesti
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 28 Sep 2018 06:00
In cursul acestui an, compania Maia Residence Invest a planificat demararea lucrarilor de constructie pentru trei ansambluri rezidentiale in judetele Constanta si Arges. Primul dintre acestea, dezvoltat in Navodari (judetul Constanta), va cuprinde un imobil (P+5E) si va avea in componenta 53 de unitati locative cu una pana la trei camere, a caror suprafata construita variaza intre 37mp si 113mp. Termenul de finalizare a acestei investitii este stabilit in primavara anului viitor.
Cel de-al doilea proiect vizeaza edificarea unui ansamblu ce va cuprinde doua cladiri de locuinte (D+P+6E) si un imobil ce destinatie de parcare (S+D+P). Acestea vor fi amplasate pe strada Ion Cutui nr. 13, din Pitesti (judetul Arges), pe un teren cu suprafata de aproximativ 5.543mp. In prezent se executa fundatia acestora, urmand ca in luna martie 2020 cladirile sa fie finalizate.
Pentru cea de-a treia investitie, dezvoltatorul a ales o zona centrala a Pitestiului, respectiv strada Victoriei. Acesta si-a propus sa construiasca aici patru imobile de locuinte (P+6E), iar in prezent se executa structura de rezistenta a etajului al patrulea al primului bloc. Proiectul se intinde pe o suprafata totala de aproximativ 4.250 mp si va cuprinde apartamente cu de la doua la patru camere. Compania ce asigura lucrarile de constructie pentru ansamblurile din Pitesti este Bluart Rom Grup, din acelasi oras. Pentru informaţii suplimentare privind datele de identificare si documentaţia proiectului, click aici!
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
MAKITA
konsent
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
noark
theda mar
EDIT-Structural
siniat
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
concelex
viarom
leviatan
Ubitech
CDS
ness project
rigips

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander