Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - PORT Shipping & Engineering: Lakeside Home integreaza Campus Cambridge School
PORT Shipping & Engineering: Lakeside Home integreaza Campus Cambridge School
Info-Santiere Publicat de AG&F 11 Dec 2023 15:27
Lakeside Home - aduce un concept unic pe piata imobiliara din Romania in cadrul caruia va functiona institutia privata de invatamant Cambridge School of Constanta  (CSC).
Lakeside Home reprezinta urmatoarea generatie de locuinte, dar si un spatiu pentru educarea generatiei viitoare. Situat pe malul lacului Siutghiol, intr-un cadru natural de exceptie, proiectul redefineste conceptul de lux si de cartier rezidential. Cu o suprafata totala de  55.000 m², oferta Lakeside Home cuprinde 400 de apartamente si 41 de vile.    
Parteneriatul cu Scoala internationala Cambridge School of Constanta va oferi ocazia copiilor sa invete intr-o institutie privata prestigioasa, pregatiti sa-si continue studiile in cele mai importante universitati din lume. Inspirati de obiectivele BSB, de a crea un mediu antrenant, pozitiv si atent la nevoile elevilor, Lakeside Home isi propune sa contribuie la cresterea unor generatii care sa isi indeplineasca potentialul, in plan academic, social, dar si personal.
Datele Eurostat arata ca tara noastra inregistreaza in anul curent printre cele mai mari cresteri din UE in domeniul constructiilor. PSE este unul dintre dezvoltatorii care confirma pozitiv cifrele Oficiului european pentru Statistica, dezvoltand cu succes zeci de proiecte in domeniul constructiilor si dezvoltarilor rezidentiale. Unul dintre acestea, Lakeside Home se defineste prin cladiri eficiente energetic, construite din materiale de calitate, completate de un design in stil mediteranean, cu interioare luminoase si finisaje impecabile.
 
 
Designerii si arhitectii Lakeside Home lucreaza minutios pentru a oferi viitoarei comunitati un spatiu cu servicii si facilitati confortabile: alei pietonale si spatii verzi generoase, promenada, utilitati complete, gradinita si loc de joaca pentru copii, scoala, piscina de dimensiuni olimpice ( pretabila pentru adulti si copii cu functionalitate de scoala de inot, dar si spatiu pentru relaxarea rezidentilor ansamblului), piscina separata pentru program mommy&me pentru mamicile cu bebelusi sau copii 0-4 ani,  parcari individuale, spatii verzi, parcuri, gradina senzoriala pentru copiii cu dizabilitati, acces catre lac pentru practicarea sporturilor pe apa, ponton pentru ambarcatiuni de agrement si private,  s.a.
Lakeside Home insumeaza calitatile ce pot oferi o experienta unica de trai, adaptata diferitelor stiluri de viata, cele in armonia familiala sau marcate de adrenalina sporturilor nautice.
 
 
Lakeside Home in cifre
 • 55.000 m²
 • 400 de apartamente de 2 si 3 camere, penthouse-uri
 • 8 blocuri
 • 41 vile
Milestones Lake Side
 • Campus Cambridge School of Constanta
 • Gradinita si loc de joaca pentru copii
 • Spatii verzi si teren de sport
 • Piscina olimpica: cursuri inot, relaxare, program mommy&me
 • Ponton pentru practicarea sporturilor nautice
 • Parcari individuale, utilitati complete, finisaje de lux
 • 10 minute distanta de statiunea Mamaia
 • Locuinte eficiente energetic
 • Gradina senzoriala pentru copiii cu dizabilitati (ex. autism)
 
 
***
Port Shipping & Engineering PSE este o companie care activeaza inca din 2011 in domeniul constructiilor civile si industriale, infrastructura si dezvoltare imobiliara, dar si ca terminal portuar. Grupul PSE este unul dintre cei mai activi investitori locali rezidentiali din judetul Constanta cu trei proiecte in diverse stadii de derulare: The Residence- Promenada Mamaia Nord, Southside Residence in Constanta, Marina Blu in Mamaia si Lakeside Home in Ovidiu.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
leviatan
EDIT-Structural
theda mar
SIGM
ness project
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
quadratum
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
Arduro
concelex
rigips
SSAB
Ubitech
noark
Acvatot 2019
MAKITA
CDS
viarom
konsent

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016
econet
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander