Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - Info-Santiere - PS6 atribuie la cinci antreprenori un contract de reabilitare de 70 milioane euro
PS6 atribuie la cinci antreprenori un contract de reabilitare de 70 milioane euro
Info-Santiere Publicat de AG&F 13 Dec 2019 07:00
O asociere de cinci companii a castigat recent un contract sub forma unui acord-cadru, cu o valoare totala de atribuire de 333.074.755,91 lei – acordat de Sectorul 6 al Municipiului Bucuresti (Primaria Sectorului 6) - ce prevede executia de lucrari de izolare termica (cod CPV: 45321000-3) in cadrul obiectivului cu denumirea integrala „Executarea lucrarilor de reabilitare termica a blocurilor de locuinte din Sectorul 6 al Municipiului Bucuresti”.
In principiu, obiectivul general al acestui acord-cadru, atribuit companiilor Terra Gaz Construct, Constructii Erbasu, Sicor, Concelex si Rom Service Construct, este reprezentat de reabilitarea termica a blocurilor de locuinte din Sectorul 6 al Municipiului Bucuresti, prin: lucrari de termoizolatie pereti exteriori, lucrari termohidroizolare terasa blocuri, lucrari termoizolare subsol, inlocuire tamplarie existenta cu tamplarie eficienta energetic, lucrari instalatii, alte lucrari conexe.
Tinand cont de programele de reabilitare termica finalizate de autoritatea contractanta si pentru a asigura o distributie relativ egale a lucrarilor de reabilitare, dar si din considerente de eficienta in organizarea si executia lucrarilor si implicit a reducerii costurilor cu organizarile de santier si cu transportul materialelor si deseurilor, blocurile selectate de autoritatea contractanta au fost impartite geografic in 4 (patru) zone, respectiv in loturi, astfel :
Lot 1 Zona : Giulesti - Crangasi – Politehnica, care cuprinde blocurile din perimetrul Calea Giulesti –Lacul Morii – Sos Virtutii – Bd. Iuliu Maniu – Cotroceni – Splaiul Independentei – Pasajul Basarab (Anexa 1 la Caietul de Sarcini)
Lot 2 Zona : Militari, care cuprinde blocurile din perimetrul Str. Dambovitei – Str. Boia – Str. Uverturii –Drumul Ciorogarla – Drumul Baciului – Str. Preciziei – Str. Liniei – Str. Virtutii (Anexa 2 la Caietul de Sarcini)
Lot 3 Zona : Dr. Taberei EST, care cuprinde blocurile din perimetrul Str. Brasov – Bd. Timisoara – Str.Valea Oltului – Prelungirea Ghencea (Anexa 3 la Caietul de Sarcini)
Lot 4 Zona : Dr. Taberei VEST, care cuprinde blocurile din perimetrul Drumul Sarii – Bd. Timisoara - Str.Brasov – Bd. Ghencea (Anexa 4 la Caietul de Sarcini).
Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 64%, iar finantarea se va face din fonduri bugetare. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMCOVID-19TeraSteelC4E FORUMACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere