Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Redport Capital lanseaza Faza a III-a a ansamblului rezidential The Level Apartments
Redport Capital lanseaza Faza a III-a a ansamblului rezidential The Level Apartments
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 27 Iun 2023 15:02
The Level Apartments este primul proiect de dezvoltare urbana din Nordul Capitalei, realizat de Redport Capital. Conceput drept un ansamblu rezidential smart si sustenabil, proiectul este dezvoltat in patru faze, cu un total de 600 unitati si cu o investitie totala de 60 milioane euro. Faza I a fost livrata in 2020, faza a II-a in 2023, iar fazele III si IV vor fi livrate pana la finalul anului 2026.
Redport Capital se remarca printre primii dezvoltatori care au identificat potentialul din zona Straulesti, inca din 2017, odata cu lansarea proiectului The Level Apartments. Pornind de la o viziune pe termen lung, in care principalul scop este de a aduce plus valoare in toate proiectele dezvoltate, Redport Capital a pariat pe zona de Nord a Capitalei, datorita elementelor care ii asigura o crestere sustenabila: accesibilitatea si buna conectivitate la reteaua de transport public, componenta naturala semnificativa, dar si varietatea de facilitati disponibile in apropiere, cum ar fi centre comerciale, unitati de invatamant sau clinici medicale.
Fiind conceput ca un ansamblu rezidential smart si sustenabil, The Level Apartments prezinta un mod premium de a locui, perfect integrat cu orasul. Conceptul de arhitectura raspunde unor principii ridicate de locuire si convietuire, iar atentia cu care se trateaza fiecare detaliu este marturia angajamentului de a face lucrurile „altfel”, cu un upgrade permanent la toate nivelurile dezvoltarii.
„Suntem incantati de finalizarea cu succes a proiectului Level II si de livrarea apartamentelor catre noii proprietari. Ne-am concentrat pe crearea unui ansamblu rezidential aliniat la cele mai inalte standarde de trai ale prezentului, care sa indeplineasca cerintele exigente ale clientilor nostri. Suntem increzatori ca The Level Apartments reprezinta un loc ideal pentru a trai si ne bucuram sa anuntam lansarea Fazelor III si IV, ce urmeaza a fi demarate in curand." a declarat Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director al Redport Capital
The Level Apartments II este dezvoltat pe un teren de 4.275 mp, cu o suprafata construita de 12.386 mp si o zona de retail de 900 mp. Ansamblul rezidential ofera un total de 127 de apartamente premium, impreuna cu 147 de locuri de parcare. Compartimentarea apartamentelor este variata, de la studiouri pana la locuinte cu 2, 3 sau 4 camere si penthouse-uri.
„Conceptul de arhitectura al The Level Apartments se bazeaza pe principii ridicate de locuire si convietuire. Ne-am concentrat pe optimizarea spatiilor si asigurarea intimitatii fiecarui locatar, de la compunerea zonelor tehnice la utilizarea comuna a spatiilor de tranzit. In plus, spatiile generoase exterioare amenajate de la nivelul parterului inalt si spatiile destinate parcarilor, dotate cu statii de incarcare pentru masinile electrice, contribuie la imbunatatirea calitatii vietii in ansamblul rezidential." a declarat arh. Madalina Edwards, Design Director al Redport Capital
Pornind de la conceptul de proiectare standard, in care au fost integrate sisteme tehnologizate, proiectul rezidential The Level Apartments se remarca prin solutii eficiente din punct de vedere energetic, dar si elemente smart, oferind rezidentilor tehnologii avansate de automatizare a locuintelor. Dintre acestea merita a fi amintite:
- Fatada ventilata;
- Ferestre eficiente energetic;
- Iluminarea fatadei exterioare, iluminatul exterior controlat prin senzori crepusculari si iluminat LED pentru zonele comune din interior;
- Termostate inteligente interconectate;
- Sistem Smart Home pentru iluminat, temperatura, securitate si electrocasnice;
- Parcare subterana la standarde ridicate;
- Sistem de colectare a apelor pluviale pentru a fi reutilizate in scopuri de irigatie.
Prin toate acestea, proiectul The Level Apartments demonstreaza un echilibru perfect intre confortul locuintei si respectul fata de natura.
In ceea ce priveste finisajele, sunt folosite produse ale unor brand-uri cu prestigiu international, precum: Marazzi pentru finisaje ceramice, Roca si Hansgrohe pentru obiectele sanitare, tamplarie exterioara VEKA, Marcos Martinez Minguela pentru tamplarie interioara, parchet Barlinek, lifturi Schindler de viteza si capacitate mare, care isi pun amprenta asupra standardului de locuire, garantand astfel calitatea si rafinamentul la fiecare detaliu.
The Level Apartments se extinde in continuare prin Level III si Level IV, care vor oferi un numar de peste 400 de unitati locative pana in 2026, cu o investitie totala de 40 milioane euro.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
viarom
MAKITA
concelex
siniat
CDS
konsent
SSAB
Arduro
BogArt
rigips
leviatan
noark
SIGM
theda mar
Acvatot 2019
ness project
Ubitech
EDIT-Structural
quadratum
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander