Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - REPACO Capital construieste Crevedia Retail Park, proiect de peste 15 milioane euro
REPACO Capital construieste Crevedia Retail Park, proiect de peste 15 milioane euro
Info-Santiere Publicat de AG&F 29 Feb 2024 13:58
Dezvoltatorul Repaco Capital a demarat constructia unui nou strip mall, Crevedia Retail Park, a carui inaugurare este asteptata pentru cea de-a doua jumatate a anului 2024, dupa finalizarea unei investitii totale de peste 15 milioane de euro. Din suprafata totala a terenului, de 30.000 de metri patrati, cei 12.000 de metri mp GLA (inchiriabili) au fost deja contractati in proportie de peste 80%.
Situat pe Soseaua Bucuresti - Targoviste, la nr. 232, langa Kaufland Buftea, Crevedia Retail Park va deservi circa 70.000 de potentiali clienti din vecinatatea de nord-vest a Bucurestiului, care locuiesc in Crevedia si satele apartinatoare (Cocani, Crevedia, Darza, Manastirea, Samurcasi), in Buftea, in Mogosoaia si, posibil, din zona Tamasi - Corbeanca.
Crevedia Retail Park va aduce doua premiere in privinta chiriasilor. Pe de o parte, va gazdui primul supermarket Annabella din apropierea Bucurestiului, avand o suprafata de 1.800 mp. Annabella este un retailer cu capital integral romanesc, compania fiind fondata in 1994. In prezent, Annabella detine o retea impresionanta de peste 115 magazine (ce acopera localitati din judetul Valcea, Arges, Dambovita, Gorj si Olt) si o cifra de afaceri de peste 100 milioane de euro.
Pe de alta parte, din ipostaza de chirias al Crevedia Retail Park, isi va face intrarea pe piata din Romania lantul de fast-food Hesburger, o companie de familie finlandeza, care va opera un restaurant de tip drive-in. Fondata in 1980, compania Hesburger a ajuns la peste 470 de locatii, in sapte tari, inregistrand venituri anuale de 458 milioane de euro (2021).
 
 
Intre celelalte branduri care vor fi prezente in Crevedia Retail Park se numara Deichmann (incaltaminte), DM (cosmetice si ingrijirea sanatatii), Fressnapf (produse pentru ingrijirea animalelor de companie), KiK (imbracaminte si accesorii pentru casa), JYSK (mobilier), Pepco (discount variety retailer), Sinsay (imbracaminte) si TEDi (produse pentru casa si decoratiuni).
„Suntem bucurosi ca am inceput constructia unui nou retail park, intr-o zona limitrofa a Bucurestiului, cu mare potential de crestere si ai carei locuitori au nevoie de servicii de comert modern, aflate cat mai la indemana. Faptul ca retailerii, intre care multe branduri de prestigiu, au inchiriat deja peste 80% din suprafata Crevedia Retail Park, inca dinainte de inceperea constructiei, atesta increderea pe care o au in proiectul Repaco Capital, despre care suntem convinsi ca va fi un succes", a declarat Liviu Arnautu, Partener si membru al board-ului GELD Capital Management, compania detinatoare a Repaco Capital. 
La dezvoltarea Crevedia Retail Park participa Repaco Capital, firma detinuta de GELD Capital Management si Muntenia Engineering & Construction, in parteneriat cu Weststar Real Estate, divizia de investitii imobiliare a International Alexander Holding (Arad), detinuta de familia Apreutese, si consultanta oferita de CEE Estate. 
In urma obtinerii tuturor avizelor necesare, constructia Crevedia Retail Park va demara la 1 martie 2024, iar inaugurarea este asteptata pentru a doua jumatate a anului 2024.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
MAKITA
ness project
viarom
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
strabag nivel 1
concelex
EDIT-Structural
siniat
quadratum
rigips
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
Ubitech
noark

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander