Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - SPEEDWELL incepe lucrarile la The Meadows, investitie de 80 milioane euro
SPEEDWELL incepe lucrarile la The Meadows, investitie de 80 milioane euro
Info-Santiere Publicat de AG&F 07 Nov 2023 13:14
Speedwell, un jucator de referinta pe piata de real estate din Romania, anunta lansarea vanzarilor pentru prima faza The Meadows. Proiectul exclusivist, amplasat intr-o zona privilegiata si linistita, ofera comunitatii o oaza de relaxare ce imbina perfect natura si confortul urban. Lucrarile de constructie pentru prima faza a ansamblului sunt programate sa inceapa la finalul acestui an, insumand o investitie de 7 milioane de euro din valoarea totala estimata a proiectului de 80 milioane de euro. 
Situat intr-o locatie pitoreasca, pe strada Fabrica de Caramida, Sectorul 1, chiar pe malul lacului Grivita si inconjurat de verdeata, The Meadows creeaza un mediu relaxat si intim. 
Inspirat de conceptul de „frumusete ascunsa”, ce incurajeaza descoperirea si aprecierea detaliilor, The Meadows imbina perfect linistea si confortul unei conexiuni excelente cu punctele de interes din oras. Situat la doar 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Laminorului, The Meadows faciliteaza transportul viitorilor rezidenti in orice zona din Bucuresti, fiind, in acelasi timp, atent conceput astfel incat sa ofere siguranta si confort.
Prima faza a proiectului va livra 15 townhouse-uri cu patru si cinci camere, cu suprafete utile intre 133 si 157 metri patrati, cu terase spatioase si gradini generoase de pana la 125 metri patrati.
"Ne bucuram sa anuntam lansarea vanzarilor pentru The Meadows, proiectul rezidential situat pe malul lacului Grivita ce va contribui atat la crearea unei noi comunitati, cat si la dezvoltarea celei existente in aceasta zona cu densitate scazuta. Speedwell a inteles nevoia locuitorilor de a fi aproape de oras, precum si dorinta acestora de a se bucura de o locuinta in proximitatea naturii. Avand in vedere comunitatea creata aici, proiectul va fi rezidential, dar va beneficia si de facilitati sportive, locuri de joaca si de recreere, precum si de un magazin de proximitate care vor fi integrate in fazele ulterioare. Astfel, The Meadows reflecta angajamentul nostru de a crea proiecte inovatoare si sustenabile pregatite sa raspunda nevoilor si asteptarilor viitorilor rezidenti si sa le ofere o experienta memorabila. Suntem convinsi ca The Meadows va deveni o comunitate unde oamenii isi vor dori sa locuiasca si sa se bucure de armonia dintre natura si confortul urban.”, puncteaza Jan Demeyere, Arhitect si Cofondator Speedwell     
The Meadows creeaza contextul unui trai modern si rafinat. Liniile drepte folosite in design, materialele si lumina naturala se imbina armonios pentru a reda un mediu confortabil si relaxant. In plus, casele de tip townhouse beneficiaza de parcare supraterana privata.
 
 
"The Meadows reprezinta un concept nou in dezvoltarea imobiliara. Ne-am inspirat din frumusetea naturii si am creat o comunitate rezidentiala unica, o arhitectura deosebita care ofera intimitate si un stil de viata exclusiv. Desi pana acum nu am lansat oficial proiectul, avem o lista lunga de asteptare de potentiali cumparatori, fapt ce reitereaza interesul clientilor pentru acest proiect. Suntem increzatori ca The Meadows va deveni o comunitate inchegata, unde locuitorii se vor simti intr-adevar acasa.", declara Didier Balcaen, CEO si Cofondator Speedwell.
Sustenabilitatea sta la baza dezvoltarii si construirii The Meadows. Astfel, proiectul utilizeaza tehnologii si practici inovatoare pentru a minimiza impactul asupra mediului si include: incalzire si racire prin pompe de caldura, materiale eficiente din punct de vedere energetic, precum si spatii verzi generoase. The Meadows este un exemplu al angajamentului Speedwell fata de sustenabilitate si confortul comunitatii. Construit in conformitate cu cele mai inalte standarde nZEB (near zero energy buildings), acesta se afla in fruntea inovatiilor in domeniul constructiilor ecologice. 
The Meadows este un concept care integreaza armonios confortul locuintelor cu protejarea mediului inconjurator. Atentia la detalii si designul contemporan surprind preferintele actuale ale cumparatorilor – apropierea de oras si intimitatea oferita de spatiile verzi ce inconjoara noul proiect rezidential din nord-vestul Bucurestiului.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
quadratum
konsent
siniat
noark
viarom
SIGM
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
rigips
ness project
MAKITA
CDS
EDIT-Structural
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
SSAB
Arduro
strabag nivel 1
leviatan
concelex

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander