Agenda Constructiilor
Joi, 20 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - SYNERGY deschide Lemon Retail Park in septembrie, investitie de 15 milioane euro
SYNERGY deschide Lemon Retail Park in septembrie, investitie de 15 milioane euro
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 30 Mai 2022 13:08
Deschiderea parcului de retail este programata de catre Synergy Construct in perioada cea mai potrivita pentru locuitorii din proximitate, sincronizand lansarea cu momentul revenirii la scoala, cand vizitatorii vor putea beneficia din plin de avantajele celei mai noi destinatii comerciale din comunitate.
Situat in partea de nord a Bucurestiului, in Pipera, si conectat cu mai multe zone rezidentiale importante, Lemon Retail Park va deservi o parte semnificativa din nevoia de spatii de retail modern a zonei. Parcul va beneficia de oferta redusa de retail din zona, precum si de amplasarea sa langa autostrada A3, care ii va asigura un trafic ridicat. Cu o suprafata de aproximativ 7.700 de mp inchiriabili, cea mai proaspata destinatie de shopping a comunitatii va oferi vizitatorilor sai, pe langa spatii comerciale, si facilitati de petrecere a timpului liber, un food court si 292 locuri de parcare. Proiectul este in curs de dezvoltare pe un teren de 6.000 de mp, in urma unei investitii de 15 milioane de euro.
Odata cu aceasta inaugurare, Synergy Construct, infiintata in 2001, marcheaza primul sau proiect ca dezvoltator de retail, in contextul diversificarii strategice a portofoliului de activitati, demarata in ultimele luni. In plus fata de activitatea sa ca antreprenor general, Synergy Construct isi dezvolta acum cu succes propriile proiecte rezidentiale si comerciale.
Noul parc de retail gazduieste o asociere de marci locale cunoscute cu branduri nou-venite in Romania. Mixul de chiriasi reuneste branduri de shopping precum Pepco sau ARN Store, operatori de servicii precum Banca Transilvania, avand ca ancora de food Mega Image, farmacia Vcare Pharmacy, precum si o serie de restaurante ca Sushi Gallery, Brasserie si Popeyes. Lemon Retail Park va fi, de asemenea, o locatie prietenoasa cu animalele de companie, gazduind un magazin Fressnapf, cel mai mare retailer de animale de companie din Europa, aceasta fiind una dintre primele locatii deschise de retailer in Romania.
"Suntem bucurosi sa anuntam deschiderea Lemon Retail Park in luna septembrie si suntem siguri ca va fi un proiect foarte bine primit de locuitorii din regiunea de nord a Capitalei. Strategia noastra este de a ne imbogati portofoliul cu dezvoltari similare, conectate cu proiecte rezidentiale carora le adaugam valoare. Venim cu un mixt perfect de retaileri, prin care oferim locuitorilor din zona posibilitatea de a face cu usurinta cumparaturile de baza, shopping de placere, dar si optiuni de petrecere a timpului liber si experiente culinare. In prezent analizam piata si ne uitam in Bucuresti dar si in alte orase din tara, pentru dezvoltarea unor concepte similare", a declarat Liviu Suvac, Chief Business Officer Synergy Construct.
Conceptul de parcuri de retail mici sau mijlocii, dezvoltat in proximitatea unei zone rezidentiale, este din ce in ce mai prezent pe piata locala si s-a dovedit a fi cel mai de succes format din industrie. Parcurile de retail sunt cel mai popular concept pentru dezvoltatori in 2022, peste 89% din cei 147.000 de mp de stoc nou de retail anuntat pentru acest an fiind alocati pentru acest tip de proiecte, potrivit celui mai recent raport al CBRE Romania – Retail Market Snapshot, Q1 2022, consultantul acestui proiect.
Pana la sfarsitul anului, circa 147.000 mp sunt asteptati sa fie adaugati la stocul modern al Romaniei, din care 22% vor fi inaugurati in Bucuresti, in timp ce restul de 78% vor fi livrati in toata tara in principalele hub-uri regionale, precum si in orasele tertiare.
Pentru a ajunge la 4,16 mln. mp la sfarsitul anului 2022, avand in vedere proiectele de constructie in curs si cele planificate, stocul modern de retail din Romania se apropie continuu de noi maxime, dovedindu-si adaptabilitatea la noile tendinte si rezistenta pe piata.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
BogArt
EDIT-Structural
strabag nivel 1
viarom
concelex
Acvatot 2019
MAKITA
noark
ness project
konsent
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
siniat
theda mar
Ubitech
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
CDS

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander