Agenda Constructiilor
Duminica, 31 Mai 2020
 
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - CNSC a anulat rezultatul licitatiei de atribuire a studiilor pentru metroul din Cluj
CNSC a anulat rezultatul licitatiei de atribuire a studiilor pentru metroul din Cluj
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 30 Dec 2019 12:23
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a anulat printr-o decizie oferta castigatoare a contractului pentru executia studiilor de prefezabilitate, fezabilitate si impact asupra mediului aferente constructiei retelei de metrou din Cluj-Napoca. Asocierea declarata initial castigatoare, formata din companiile SWS Engineering SPA, Systra si Metrans Engineering, a fost respinsa in urma unei contestatii formulate de Metroul SA, parte a asocierii clasate pe locul al doilea, care sustinea, in motivarea sa, ca societatea Metrans a participat la realizarea caietului de sarcini pentru realizarea licitatiei respective. Decizia a fost emisa la data de 19 decembrie 2019 si obliga autoritatea contractanta, respectiv Primaria municipiului Cluj-Napoca, "ca in termen de 15 zile sa excluda din procedura de atribuire oferta asocierii SWS Engineering SPA - Systra - Metrans Engineering, sa solicite clarificari asocierii Metroul SA - Padeco Company Limited si sa recalculeze punctajul acordat expertilor cheie Vilcan Adrian Vasile si Dumitrescu Consuela Cristina, conform celor din motivare". De asemenea, decizia "respinge cererea de interventie accesorie, formulata de asocierea SWS Engineering SPA - Systra - Metrans Engineering", potrivit documentului CNSC.
Metrans respinge conflictul de interese care a dus la excluderea din licitatie a asocierii din care face parte si a anuntat ca va contesta decizia CNSC la Curtea de Apel.
Asocierea SWS Engineering SPA - Systra - Metrans Engineering a fost declarata castigatoare a contractului pentru executia studiilor pregatitoare executiei retelei de metrou din Cluj-Napoca la finele lunii octombrie 2019, cu o oferta in valoare de 30,1 milioane de lei. Oferta clasata pe locul al doilea, apartinand asocierii Metroul SA - Padeco, are o valoare de 29,38 milioane de lei si este, in acest moment, castigatoare a licitatiei.
 
COVID-19ALLBIMACADTeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere