Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - RADOX mizeaza pe o crestere de 30% a vanzarilor, in 2016
RADOX mizeaza pe o crestere de 30% a vanzarilor, in 2016
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 16 Mar 2016 13:22
Vanzarile companiei Radox Romania, furnizorul centralelor de tratare Euroclima si al altor sisteme HVAC si radiatoare, au crescut cu 35% in 2015, fata de nivelul de 3,5 milioane de euro raportat de societate in 2014. Pentru anul in curs, conducerea firmei estimeaza o majorare de 30% fata de anul trecut, avand in vedere proiectele aflate in curs de executie. "Piata de termotehnica a avut o evolutie optima in 2015 in comparatie cu anul anterior. Pot spune, cu siguranta, ca dinamica afacerilor Radox a depasit rata de crestere a pietei. Vom avea o imagine mai exacta asupra rezultatelor dupa publicarea oficiala a bilanturilor aferente anului 2015. Estimam ca 2016 va aduce o crestere semnificativa, mai ales din perspectiva noilor proiecte de dezvoltare imobiliara, de spatii comerciale si industriale si, nu in ultimul rand, de redecorare", a declarat Cristiana Rosu, directorul general al Radox.
In ansamblu, anul 2015 a reprezentat o perioada optima pentru companie, in pofida faptului ca piata de profil a ramas structurata, preponderent, pe utilizarea de produse standard: centrale murale, respectiv radiatoare de tip otel-panou, port-prosop si radiatoare de aluminiu. Totusi, se remarca o inclinatie a noii generatii de clienti, mai pretentiosi, inspre sistemele inteligente de incalzire si climatizare. Si in industria noastra regasim evolutii impresionante in ceea ce priveste automatizarile. De exemplu, temperatura din casa poate fi acum controlata prin intermediul telefoanelor inteligente, din orice parte a lumii", a explicat Cristiana Rosu.
In ansamblu, in topul vanzarilor realizate de companie anul trecut s-au aflat produse precum radiatoarele de design si port-prosop Radox, convectorii de pardoseala Radox, radiatoarele de aluminiu si radiatoarele tip otel-panou marca Radox, precum si intregul sistem de fitinguri si incalzire in pardoseala din gama Giacomini. In ceea ce priveste ponderea vanzarilor pe zone geografice, Capitala, dar si judetele Arges si Prahova s-au mentinut in topul vanzarilor. "Avem proiecte importante la nivelul intregii tari, insa acum dezvoltam lucrari importante, strategice, in judete precum Bihor, Timis sau Constanta", a mai spus directorul general al companiei.
Pe langa productia de radiatoare, Radox Romania deruleaza activitati de distributie a echipamentelor HVAC marcile Giacomini, Clint, Tecnoclima, Fondital, Euroclima, Dynair, Viessmann, Madel, Ecoflam, Zilmet, Sabiana, Cordivari, Wilo, Gruppo Ragaini etc., asigurand si serviciile specifice acestui tip de activitate. In ultimii sase ani, societatea a devenit producator si exportator de convectori de pardoseala.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
viarom
leviatan
strabag nivel 1
quadratum
ness project
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
noark
CONCEPT STRUCTURE
CDS
concelex
FRONTALE
Acvatot 2019
rigips
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander