Agenda Constructiilor
Luni, 27 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - VESTRA preia Chrisden Arimex, furnizor de armaturi industriale si sanitare
VESTRA preia Chrisden Arimex, furnizor de armaturi industriale si sanitare
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Stelian DINCA 10 Ian 2023 12:44
Vestra, primul cluster specializat in industria utilitatilor si echipamentelor de automatizare, isi consolideaza portofoliul de active prin preluarea companiei CHRISDEN ARIMEX S.R.L, lider local in comercializarea de armaturi industriale si sanitare pentru distributia fluidelor (apa, gaze, petrol), printr-o achizitie in valoare de 1 milion lei. Odata cu preluarea Chrisden, companie ce activeaza pe piata din Romania de peste 26 de ani, Vestra diversifica si completeaza portofoliul de solutii si echipamente, crescand, in acelasi timp, adresabilitatea companiilor de termoficare din Romania.
“Suntem incantati sa adaugam in portofoliul nostru experienta companiei Chrisden pe piata locala, o poveste de succes construita timp de 26 de ani. Aceasta achizitie ne ofera accesul la expertiza locala din domeniul utilitatilor de tip industrial si ne pozitioneaza strategic in efortul nostru de a sprijini companiile de termoficare prin folosirea de produse premium ce contribuie la cresterea eficientei de distributie a agentului termic. Credem in continuare in sustenabilitatea proiectelor pe care le implementam, fiabilitatea produselor si serviciilor fiind laitmotivul companiei noastre care adauga valoare atat la nivel de business, cat si in ceea ce priveste infrastructura termica, intrucat calitatea este cea care asigura un numar limitat de interventii necesare pentru intretinere.” a declarat Vlad Iftime, Managing Partner Vestra.
Noua investitie vizeaza departamentul de echipamente si utilitati, ce reprezinta principalul domeniu de activitate al companiei. Astfel, Vestra contribuie la indeplinirea obiectivelor pe termen lung axate pe dezvoltarea retelelor de apa si energie termica, prin folosirea contorizarii inteligente si a comunicatiilor de tip SMART. Dupa ce doar rezultatele din trimestrul trei al anului trecut au atins o cifra de afaceri de noua milioane de euro, o crestere de 61% fata de aceeasi perioada a anului 2021, compania continua trendul ascendent de dezvoltare si in acest an, mizand pe proiecte complexe si pe mentinerea parteneriatelor solide cu furnizori cu renume international.
”Intram intr-un an nou in care scumpirile raman pe un trend ascendent, iar contextul geopolitic este in continuare unul incarcat. Cu toate acestea, continuam sa fim alaturi de clientii nostri si depunem toate eforturile pentru a mentine constante costurile cu furnizorii, aceasta fiind una dintre cele mai mari provocari ale noului an. Avem, incredere ca prin achizitiile pe care le facem marim aria de expertiza si impactul proiectelor pe care le intreprindem.”, puncteaza Vlad Iftime, Managing Partner Vestra.
Vestra incepe 2023 intr-un mod optimist dupa un an in care atat valoarea vanzarilor, cat si portofoliul de clienti au crescut, complexitatea, calitatea, diversitatea serviciilor oferite, partenerii, lideri la nivel mondial si echipa unita fiind cei mai importanti factori care au contribuit la aceasta crestere. De asemenea, in noul an, clusterul va urma drumul firesc al proiectului de digitalizare la nivelul intregii companii, inceput in 2022, alaturi de incurajarea initiativelor de tip SMART, implementate prin Truix, ce vin in ajutorul modernizarii oraselor, sustinandu-le sa fie competitive din punct de vedere economic.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiman and machineTERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
viarom
rigips
ERBASU CONSTRUCT
BMI_Icopal
Acvatot 2019
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
strabag nivel 1
CELCO 2020
FRONTALE
MAKITA
leviatan
CDS
BALTIC

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023